Manken Tuğba Özay tutuklandı

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
PcMaSTeR dedi ki:
Desene Hapise Ne olarak Girdi, Ne olarak Çıkacak :)
haberlere bakıyodum, uzun don giymiş onu haber yapıyolar.. orda bile iş yapıyo hatun :D paris e özeniyo

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Emu Sen Magazin servisinde mi Çalıyorsun ne :) Başlıkların geneli Magazin bölümünde, Magazin haberleri yine sende :) sen öle Dedin diye haber7'nin rss'ine baktım göremedim :) ucankus'a mı takılıyorsun :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
PcMaSTeR dedi ki:
Emu Sen Magazin servisinde mi Çalıyorsun ne :) Başlıkların geneli Magazin bölümünde, Magazin haberleri yine sende :) sen öle Dedin diye haber7'nin rss'ine baktım göremedim :) ucankus'a mı takılıyorsun :)
uçan, kaçan hepsi bende :)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
emubaltaci dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
emubaltaci dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz Çıktıktan Sonra Hepsinin tozunu attırır :) Kadırgalı Seda'dan Sonra Koğuş Ağası Tuba Sabah Programlarında :D
bunu dövseler orda çok manyak olurdu :D

O zaman yanık yanık Türküler bestelemeye başlar :D
zaten şarkı söylemeyi çok seviyor

Emu bu habere herkesler çok sevinmişde sende ayrı bi' nefret ayrı bi' kin var, bilmediğimiz bi' şeyler mi var ?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Jerusalem dedi ki:
emubaltaci dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
emubaltaci dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz Çıktıktan Sonra Hepsinin tozunu attırır :) Kadırgalı Seda'dan Sonra Koğuş Ağası Tuba Sabah Programlarında :D
bunu dövseler orda çok manyak olurdu :D

O zaman yanık yanık Türküler bestelemeye başlar :D
zaten şarkı söylemeyi çok seviyor

Emu bu habere herkesler çok sevinmişde sende ayrı bi' nefret ayrı bi' kin var, bilmediğimiz bi' şeyler mi var ?
pek sevmem kendisini ;)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Jerusalem dedi ki:
BBC bununla bi' egzersiz vidyosu hazırlamışdı dimi la !
laiklik üzerine de bir röportajı vardı ama kimse bundan bahsetmiyor böyle magazinsel şeyleri hatırlanıyor
Arayan belasını da bulur Mevlasını da ; o ilk seçeneği bulmuş :*

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
şu konunun tartışıldığına hala akıl sır ermiyo o kadar sorun varken tuğba özay ı tartşmanın ne alemi var böyle tartışıldığı zaman daha değerli oluyo o da paris hilton gibi cezaevi anılarını kitap haline dönüştürür biraz daha para kazanır biraz daha insanları uyutmaya devam eder biraz daha popülerliği artar ama her çıkışın sonunda bi inişte vardır kimse hep yüksekten uçamaz

ultum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hapisteyken sorun deilde çıkınca ayvayı yedik günlerce haberlerde magazinde her yerde onu göreceğiz iyide para kazanır

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ultum dedi ki:
hapisteyken sorun deilde çıkınca ayvayı yedik günlerce haberlerde magazinde her yerde onu göreceğiz iyide para kazanır
sorma annesi şimdiden reklam yapıyor, yok falancı türküyü söyledik. bu olayı bile siyasallaştırıyolar

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
alperveli dedi ki:
şu konunun tartışıldığına hala akıl sır ermiyo o kadar sorun varken tuğba özay ı tartşmanın ne alemi var böyle tartışıldığı zaman daha değerli oluyo o da paris hilton gibi cezaevi anılarını kitap haline dönüştürür biraz daha para kazanır biraz daha insanları uyutmaya devam eder biraz daha popülerliği artar ama her çıkışın sonunda bi inişte vardır kimse hep yüksekten uçamaz

Bence kimsenin tartıştığı falan yok, sadece tadını çıkarıyoruz :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Jerusalem dedi ki:
alperveli dedi ki:

Bence kimsenin tartıştığı falan yok, sadece tadını çıkarıyoruz :)
yanı benim için çokta önemli bir kişi değil, beter olsun bile dedim :D