haberlere bakıyodum, uzun don giymiş onu haber yapıyolar.. orda bile iş yapıyo hatunPcMaSTeR dedi ki:Desene Hapise Ne olarak Girdi, Ne olarak Çıkacak![]()
uçan, kaçan hepsi bendePcMaSTeR dedi ki:Emu Sen Magazin servisinde mi Çalıyorsun neBaşlıkların geneli Magazin bölümünde, Magazin haberleri yine sende
sen öle Dedin diye haber7'nin rss'ine baktım göremedim
ucankus'a mı takılıyorsun
![]()
emubaltaci dedi ki:zaten şarkı söylemeyi çok seviyorPcMaSTeR dedi ki:emubaltaci dedi ki:bunu dövseler orda çok manyak olurduPcMaSTeR dedi ki:Reklamın iyisi kötüsü olmaz Çıktıktan Sonra Hepsinin tozunu attırırKadırgalı Seda'dan Sonra Koğuş Ağası Tuba Sabah Programlarında
![]()
![]()
O zaman yanık yanık Türküler bestelemeye başlar![]()
pek sevmem kendisiniJerusalem dedi ki:emubaltaci dedi ki:zaten şarkı söylemeyi çok seviyorPcMaSTeR dedi ki:emubaltaci dedi ki:bunu dövseler orda çok manyak olurduPcMaSTeR dedi ki:Reklamın iyisi kötüsü olmaz Çıktıktan Sonra Hepsinin tozunu attırırKadırgalı Seda'dan Sonra Koğuş Ağası Tuba Sabah Programlarında
![]()
![]()
O zaman yanık yanık Türküler bestelemeye başlar![]()
Emu bu habere herkesler çok sevinmişde sende ayrı bi' nefret ayrı bi' kin var, bilmediğimiz bi' şeyler mi var ?
laiklik üzerine de bir röportajı vardı ama kimse bundan bahsetmiyor böyle magazinsel şeyleri hatırlanıyorJerusalem dedi ki:BBC bununla bi' egzersiz vidyosu hazırlamışdı dimi la !
sorma annesi şimdiden reklam yapıyor, yok falancı türküyü söyledik. bu olayı bile siyasallaştırıyolarultum dedi ki:hapisteyken sorun deilde çıkınca ayvayı yedik günlerce haberlerde magazinde her yerde onu göreceğiz iyide para kazanır
alperveli dedi ki:şu konunun tartışıldığına hala akıl sır ermiyo o kadar sorun varken tuğba özay ı tartşmanın ne alemi var böyle tartışıldığı zaman daha değerli oluyo o da paris hilton gibi cezaevi anılarını kitap haline dönüştürür biraz daha para kazanır biraz daha insanları uyutmaya devam eder biraz daha popülerliği artar ama her çıkışın sonunda bi inişte vardır kimse hep yüksekten uçamaz
yanı benim için çokta önemli bir kişi değil, beter olsun bile dedimJerusalem dedi ki:alperveli dedi ki:şu konunun tartışıldığına hala akıl sır ermiyo o kadar sorun varken tuğba özay ı tartşmanın ne alemi var böyle tartışıldığı zaman daha değerli oluyo o da paris hilton gibi cezaevi anılarını kitap haline dönüştürür biraz daha para kazanır biraz daha insanları uyutmaya devam eder biraz daha popülerliği artar ama her çıkışın sonunda bi inişte vardır kimse hep yüksekten uçamaz
Bence kimsenin tartıştığı falan yok, sadece tadını çıkarıyoruz![]()