Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya hacetini gördüğün yerdeki bakteriyle ızgara telindeki bakteri bir olur mu arkadaş, akıl var mantık var. Ayrıca ızgara teline soğan sürmek diye bir şey var, araştırma yapmışlarmış bide bak bak bak bak, tam yapamamışsınız araştırmanızı paşam
Mangalın temizliği düzenli yapılırsa bakteri falan üremez ayrıca mangal yapmadan önce sabunlu su ve bulaşık teli ile telleri ovmazsan tabi olur ayrıca o kadar yüksek ısıya dayanan bakteri varmıdır acaba
Buradan alacağımız mesaj; mangalda et mi yenirmiş, öyle kaka şeyler yapmayın. Mis gibi dondurulmuş saptırılmış hazır köfteler etler var, yaptık, marketlere koyduk. Gidin onlardan alınsanıza!
ul*n ben elimi saniye tutamazken,bu bakteriler nasil bir kalkan kullaniyormus da nar gibi olan tavuk kanatlari icindeyken ölmüyorlar ya varmi böyle birsey ,bu bakterilerin resimleri varmi ,ha vucuda zararli mangallar bunu kabul ediyorum ,türk bildigini okur abi ,ne güzel demis üstad,hangi cilgin bana zincir takacakmis sasarim