Mancini Galatasaray'a geliyorum dedi

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Mancini Galatasaray'a geliyorum dedi

mancini-galatasaraya-geliyorum-dedi_806266_720_400.jpg

Dünyaca ünlü İtalyan hoca, dün kendisini telefonla arayan Ünal Aysal ile bugün İtalya’da yüz yüze görüşeceklerini söyledi. “Başkan ekibiyle birlikte gelecek. Her konuda uzlaşırsak cuma günü birlikte İstanbul’da oluruz” dedi.

Galatasaray’ın 1 nuramalı teknİk direktör adayı BUGÜN’e konuştu. Galatasaray dünyaca ünlü İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından adı Sarı-Kırmızılı kulüple anılmaya Mancini gazetemize yaptığı açıklamada aldığı teklifini doğrularken camiayı heyecanlandınacak açıklamalar yaptı. Son olarak çalıştırdığı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’deki görevine son verilen ve şu an boşta olan deneyimli hoca bugün İtalya’da Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’la bir araya geleceğini belirtti.
İlk teklif menajerlerden

Daha önce Galatasaray’dan kendisine birtakım menajerler aracılığıyla haber geldiğini belirterek söze başlayan tecrübeli çalıştırıcı “Bir süredir bu teklifleri değerlendiriyordum. Bugün (dün) ise direkt olarak başkan Ünal Aysal beni aradı. Son derece iyi ve kibar bir biçimde benimle konuştu. Yarın (bugün) İtalya’ya ekibiyle birlikte gelecek ve son görüşmemizi gerçekleştireceğiz. Her şeyde uzlaşırsak muhtemelen cuma günü birlikte İstanbul’da oluruz” ifadelerini kullandı.

Tulun ikna etti

Öte yandan ilk etapta İtalyan teknik adamlara pek sıcak bakmayan Aysal’ın kurmayları ve özellikle de Bülent Tulun tarafından ikna edildiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin Mancini ile 2 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı belirtilirken olağanüstü bir durum yaşanmaması halinde Mancini’nin Florya’da cuma günü medyanın önüne çıkarılacağı ifade edildi.

Bugün kurmaylarıyla birlikte İtalya’ya gidecek olan Aysal’ın burada yapılacak görüşmede Mancini’nin çalışacağı ekip, çalışma koşulları, futbol için kimlerle irtibatta olacağı gibi birçok detayı masaya yatıracağı öğrenildi.

İsim vermeden doğruladı

Teknik direktör konusuyla ilgili gazetemize kısa bir demeç veren ancak isim vermekten kaçınan Galatasaray Başkanı Aysal “Cuma gününe kadar kulübümüzü dünyada temsil edecek bir teknik adamla anlaşma sağlayacağız” ifadelerini kullandı. Sarı-Kırmızılıların patronu üstü kapalı da olsa Mancini’nin açıklamalarını doğrulamış oldu.

Terim’in yerine ikinci kez aday

Roberto Mancini, Galatasaray’ın başına geçerse tarih tekekkür etmiş olacak. Fatih Terim 2001 yılında Fiorentina’dan ayrılıp Milan’a geçtiğinde Mor Menekşeler’in başına getirilen isim Mancini olmuştu. Daha sonra sırasıyla Lazio ve İnter’i çalıştıran İtalyan hoca 2007-08 sezonunda İtalya’da yılın teknik direktörü seçilmişti. İtalyan hoca 2011-12 sezonunda Premier Lig ekibi Manchester City’nin başına geçmiş ve İngiliz temsilcisini 42 yıl sonra lig şampiyonluğuna taşımıştı. Ancak buna rağmen bir sonraki sezon başarısız olunca görevine son verilmişti.

Roberto Mancini kimdir?

Doğum tarihi: 27 Kasım 1964
Doğum yeri: Ancona (İtalya)
Futbolculuk kariyeri: Bologna, Sampdoria, Lazio, Leicester City
Teknik adamlık kariyeri:
2001-02 Fiorentina
2002-04 Lazio
2004-08 Inter
2010-13 Manc- hester City

http://spor.bugun.com.tr/imzaya-kaldi-haberi/806266

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hocam şu konuya bir ayar çek bu nedir böyle? :D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Valla tren kaçtı süreyi geçirmişim ya sana zahmet :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gel Gel Kurtular sofrasına yerler seni burda arkana bakmadan koşar gidersin bu ülkede bu futbolla bu zihniyetle bu medyayla bu spor yorumcularıya başa cıkabilecekmişsin sahadaki futboldan haric burdan basına ve yöneticilere kurt olman lazım yok sa işini bittirirler 3 ayda :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gelde Hattalar yap biraz başarısız ol bir kaç mac kaybet bak bakalım Bizim [MENTION=19025]AliA[/MENTION] nın dilinde kurtulacakmışsın :):D

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Mancini sen ülkende kal biz kendi insanımıza dürüst iyi davranmıyoruz.Sen gelirsen iki üç maç başarısız olursan hemen biletini keserler.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
adamda sağlam cv varmış :D

Fiorentina,Lazio, Inter, Manchester City

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
adamda sağlam cv varmış :D

Fiorentina,Lazio, Inter, Manchester City

Sağlam CV olabilir ama bence kesinlikle bir halta yaramaz bu adam.. Inter dışında hiçbir takımda pek de başarılı olduğunu söyleyemeyiz.. Milyon Eurolarla kurduğu M.City'den bile kovulan bir dingilden ne beklenir o da ayrı bir mesele..

Zaten adamı ikna eden de (b.tulun pisliği) kendi gibi beş para etmez... Bakalım sonumuz ne olacak..

İnşAllah bu adamı getirmezler takımın başına...Getirirlerse de inşAllah bu sözleri bize yutturur.. Ne diyelim Allah sonumuzu hayretsin.. Herkese HAYIRLI CUMALAR..

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sağlam CV olabilir ama bence kesinlikle bir halta yaramaz bu adam.. Inter dışında hiçbir takımda pek de başarılı olduğunu söyleyemeyiz.. Milyon Eurolarla kurduğu M.City'den bile kovulan bir dingilden ne beklenir o da ayrı bir mesele..

Zaten adamı ikna eden de (b.tulun pisliği) kendi gibi beş para etmez... Bakalım sonumuz ne olacak..

İnşAllah bu adamı getirmezler takımın başına...Getirirlerse de inşAllah bu sözleri bize yutturur.. Ne diyelim Allah sonumuzu hayretsin.. Herkese HAYIRLI CUMALAR..

açıkcası Mancini yi takip etmedim. doğal olarak net birşey soyleyemem. eminim ki buradan yorum yaanların %99.99 da oyle..
o nedenle başarılı olur veya olmaz demek basit bir yaklaşım.. değerlendirirken oyun tarzı, taktik bilgi, oyuncu yetiştirme, oyuncu keşfetme, baskı altında davranış, liderlik, profesyonellik vs. kalemlerle değerlendirmek lazım bu da profesyonellerin işi... buradaki hiç kimse bu kadar uzman değil..

senin yorumunun , Manchini ile ilgili bir durum için değil yönetimie kızgınlık sonunda bir "eleştiri" olduğu açık..
çünkü , alakasız biri olan Manchini ye "dingil" diyorsun. buradan bir kılüp profesyoneline geçip (hocayı değerlendirirken...)
"pislik" diyorsun...

bütün bunların sonuna Hayırlı Cumalar diyorsun...

kusura bakma ama beğenmediğiniz veya istemediğiniz bir karar alındı diye kimse hakkında hakaret etme hakkı kazanmıyorusunuz...

Aslolan Galatasarak ise ve illaki bir tercih yapılacaksa bu Galatasaray Başkanı'dır.

Galatasaray teknik direktörü değil...

Galatasaray Başkanı en üstü düzeydir. teknik direktörlük bir profesyonel kadrodur...

kaldıki bu konu iyi veya kötü bitti... uzatmanın manası yok.. uzadıkça Galatasaray zarar görüyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Man. City'den kovulan dediğiniz adam 10 yıllar aradan sonra City'yi şampiyon yaptı.

semihx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mustafa denizli, şenol güneş ve lucesku varken bu adama ne gerek var

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Heynckes olaydı keşke. O yoksa Mancini de iş yapar.

Ligde top diye oynayacağı antrenör çok. :)

Şenol Güneş'i de düşünseler keşke.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
açıkçası mancininin hiç başarılı olacağını sanmıyorum bu sene zaten bu takım daha iş yapmaz bence.
di matteo nun daha yararlı olacağını düşünüyorum.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
di matteo gelsin drogbayı forvete alır chelseada yaptıgı gibi 9 tanede savunma yapar futbol izleyemeyiz ama şampiyonlar ligini aliriz :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mancini olmuyor!

G.Saray yönetimi Roberto Mancini için kararını verdi...

macn.jpg

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray’da yeni teknik direktör arayışları sürüyor…

Aysal yönetiminin takımın başına getirmek için harekete geçtiği Roberto Mancini’den kötü haber geldi. Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun’un dün İtalya’da görüştüğü ünlü teknik adam, sarı-kırmızılı ekipten İngiliz devi Manchester City’de aldığı ücret olan 8 milyon euroyu istedi. Bu ücreti çok bulan G.Saray yönetim ünlü teknik adamdan vazgeçti.

http://amkspor.com/2013/09/27/mancini-olmuyor-197590/

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Mustafa Denizli ya da Şenol Güneş gelsin. Fatih Terim'in mirasını ancak bu iki hoca kaldırabilir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Taraftar Bielsa'yı istiyor. O da uyar be.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Gönlüm Şenol Güneş'den yana. Ama yabancı olacak, biliyorum.. .

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
açıkcası Mancini yi takip etmedim. doğal olarak net birşey soyleyemem. eminim ki buradan yorum yaanların %99.99 da oyle..
o nedenle başarılı olur veya olmaz demek basit bir yaklaşım.. değerlendirirken oyun tarzı, taktik bilgi, oyuncu yetiştirme, oyuncu keşfetme, baskı altında davranış, liderlik, profesyonellik vs. kalemlerle değerlendirmek lazım bu da profesyonellerin işi... buradaki hiç kimse bu kadar uzman değil..

senin yorumunun , Manchini ile ilgili bir durum için değil yönetimie kızgınlık sonunda bir "eleştiri" olduğu açık..
çünkü , alakasız biri olan Manchini ye "dingil" diyorsun. buradan bir kılüp profesyoneline geçip (hocayı değerlendirirken...)
"pislik" diyorsun...

bütün bunların sonuna Hayırlı Cumalar diyorsun...

kusura bakma ama beğenmediğiniz veya istemediğiniz bir karar alındı diye kimse hakkında hakaret etme hakkı kazanmıyorusunuz...

Aslolan Galatasarak ise ve illaki bir tercih yapılacaksa bu Galatasaray Başkanı'dır.

Galatasaray teknik direktörü değil...

Galatasaray Başkanı en üstü düzeydir. teknik direktörlük bir profesyonel kadrodur...

kaldıki bu konu iyi veya kötü bitti... uzatmanın manası yok.. uzadıkça Galatasaray zarar görüyor...

Söylediklerinin büyük bir kısmında haklısın.. Olay tamamen Fatih Terim olayına duyulan öfke..

Ama mancini yi ikna etmeye çalışan b.tulun olduğu için teknik direktör den yöneticiye geçiş yaptım.. Sadece ona söylediğim pislik lafının arkasındayım.. Diğerleri belli ki Tamamen Mancini dışında Terim olayına duyulan öfke ile söylenmiş sözler.. Yine de hâlâ gelmesini istemem.. Olayları duyar duymaz önce fiyatını 6.5 sonra 8 milyon € yapmış arkadaş..

Hayırlı Cumalar olayı ise.. Cuma ya kadar bir mesaj yazmayacağımı düşündüğüm için düştüğüm bir nottu :)

Ve son olarak.. Ben de olayların sakız uzatılmamasından yanayım ama sanki bu mesele öyle ya da böyle hemen kapatılamayacak gibime geliyor...

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yabancı olarak bu işin altından ne mancini nede di matteo kalkabilir marcelo bielsa dan başkası kalkamaz bu işin altından hırsı ile teknik taktik bilgisiyle takıma bir ivme kazandırabilir.Allah sonumuzu hayreylesin bu ülkede birşey tam rayına girdimi illaki birileri bozar ben bunu öğrendim artık