Mancini: "Bu takımı ben kurmadım"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

manciniden_istifa_gibi_aciklama13955169870_h1139748.jpg

Galatasaray'ın 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Kayserispor maçı sonrası İtalyan teknik direktör Roberto Mancini açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu:

"Bugün aslında, 90 dakikaya baktığımızda galibiyeti hakeden bir Galatasaray vardı. Üç maçtır devam eden hastalığımız devam etti. Bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Şampiyonlar Ligi maçında bu kadar efektif değildik ama bugün çok pozisyon bulduk. Futbol enteresan bir oyun, böyle şeyler olabiliyor."

"Şu anda yapmamız gereken çalışmalara aynı şekilde devam etmek lazım. Sakin olmak lazım. Şampiyonluktan veya şampiyonluk şansından şu an bahsetmek çok mantıklı değil"

Mancini basın toplantısında ise bir muhabirin sorusuna kızarken çok ses getirecek açıklamalarda bulundu:

"Devre arasında 9 oyuncu geldi, bunların 6'sı genç. Transferin son günü Burdisso aramıza katıldı. Bu takımı ben yaratmadım, ben kurmadım. Her şey normal. Türk oyuncular var, yabancılar var, 6 ay öncesinden değişik bir şey yok."

"Oyuncularımızın arasında herhangi bir tatsızlık olmadı. Takımın teknik direktörü benim ve kararları ben alırım. Sonrasında başkanın eleştirisi olur ve ben ona gerekli açıklamayı yaparım. Sahada kararları ben alırım.

Mancini, "Seneye kalacak mısınız?" sorusuna ise "Futbol dünyasında uzun vadeli konuşmak doğru değil" cevabını verdi.

[SDNTV]http://www.sporx.com/flv/2014/03/22/afa792f2c3920fb2964018ab41ca97dc.mp4[/SDNTV]

Sporx

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ohh ne ala memleket. Sen kurmadın ama sana da kötü bir takım bırakılmadı. 2 yıl üstüste başarılı olmuş şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligin de çeyrek final oynamış bir ekip bırakıldı, enkaz değil !..

Maalesef takımın üstüne katamadı fazla, istenileni yapamadı Mancini. Aldırdığı 9 oyuncudan sadece 2 tanesini kullandı. Burdisso koca bir hayal kırıklığı. Salih ortada yok. Oğuzhan yok. Tek Telles iş yaptı. Hajroviç istenileni veremedi.

Yönetim kimi istediysen aldı. Burası Türkiye, kimse bunları mazeret olarak kabul etmez.

Bence Mancini aşısı tutmadı ve bu aşı diğer organlarada sıçrayıp çoğu kimseyide beraberinde götüreceğe benziyor. Yönetim sallantıda ki bu yönetim kurulu Galatasaray yönetemeyeceği çok zayıf ve kabiliyetsiz olduğu çok açıktı ve öylede oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben kurdum takımı beyler. Nasıl? Güzel kurmuşmuyum?

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son yıllarda en az sorunla karşılaşan takım gs idi. Durum daha da kötüye gidecek gibi bakalım ezeli rakip taraftarları gibi sahip çıkabileceklermi takımlarına?

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
boşuna uğraşma mancini bunlar mazeret değil yönetim alınan futbolcuları illaki sana danışmıştır kafasına göre almadı o kadar futbolcuyu çünkü oyunu kurup sahaya çıkaracak sensin takımı yani anlayacağın takımın başarısızlığında seninde payın büyük boş yere zeytinyağı gibi çıkma üste

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Suç sadece ünal aysalda gitti fatih terimi yolladı

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eller cepte ayakları uzatıp arkana yaslanıp takım yönetilmez bizim ülkede. bağıra çağıra azarlayarak ateşleyerek bazen sevinçten bazen sinirden hoplaya zıplaya takım yönetilir. ruhla yönetilir takım. maça kağıt kalemle hazırlanırsın ama maçı ruhla yönetirsin. ha bide bizim ülkede maçtan önce "rakip takım turu geçer ama yinede biz maça çıkalım" diye açıklama yapılmaz.

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bir Beşiktaş'lı olarak söylüyorum bizde bu zihniyet değişmedikçe her sezon aynı şeyler olur gider..Öncelikle az bi sendelemede "yönetim istifa" tezahüratını hafızalardan silmemiz lazım ya da o yönetimi en baştan desteklemeyecez.Ünal başkan Drogba'yı getirdiğinde adamın kulu kölesi olanlar dün istifa diye bağırdı.Elin adamı 10 yıl 20 yıl bir teknik adamla devam ediyor biz 2. sezon şutluyoruz.Bu zihniyetin bir an evvel kalkması lazım.Yoksa bir arpa boyu ilerleyemeyiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu adam 5 sene kalsin orda galatasarayi sampiyon yapar. fakat bizim halkimiz sabirsiz 6 ay sabir edemez.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Terim de devam etse şampiyon yapardı ama onuda sutladilar
Mancinin umrunda değil takım Chelsea villas boas tan sonra gelen adam ucl şampiyonu yaptı bizde terimden sonra gelen adam istikrarsızlık la mac oynatıyor evinde fazla gol atiyo deplasmanda fis olmaz boyle iş

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Sen kurmadın ama, sana son 2 yılın şampiyon kadrosu verildi.Aklıma başka birşey gelmiyor, Galatasaraylı olmadığım için ancak bu kadarını demek geldi içimden..

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
parayı cebe indiriyo sonrada ben kurmadım takımı, ben sana takım vereyim onları oynat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla ben de kurmadım, acaba kim kurdu,
lütfücüm bu takımı kim kurdu, sen mi kurdun

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
devre arası 9 oyuncu neden alındı o zaman??? geleli 6ay olmuş hala konuşuyor ama burada yönetim suçlu teknik adamdan önce.

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bahaneler çook. Sen kurduğun 500m euroluk takımla cl gruplarında sonuncu oldun ama gs ye gelince ben kurmadım. Çok şükür sen kurmadın yol yakınken hiç bozma, beğenmiyosan çek git. O milyonlar sana bahane bul diye verilmiyor. Küçümsediğin takım sen daha gruptan çıkamazken çeyrek final oynadı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Mancını ye gelene kadr 10 tane adam sayarım gıtmesı gereken. Aynı adamlar terım zamanında da bozuktu baska biri gelse yıne oynamayacaklar.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben bir Beşiktaş'lı olarak söylüyorum bizde bu zihniyet değişmedikçe her sezon aynı şeyler olur gider..Öncelikle az bi sendelemede "yönetim istifa" tezahüratını hafızalardan silmemiz lazım ya da o yönetimi en baştan desteklemeyecez.Ünal başkan Drogba'yı getirdiğinde adamın kulu kölesi olanlar dün istifa diye bağırdı.Elin adamı 10 yıl 20 yıl bir teknik adamla devam ediyor biz 2. sezon şutluyoruz.Bu zihniyetin bir an evvel kalkması lazım.Yoksa bir arpa boyu ilerleyemeyiz

Kesinlikle katılıyorum. Drogba ve Sneijder geldiğinde "çıldırt bizi başkan, uçur bizi başkan" diyenler şimdi istifa diyorlar.

Hocam bu memlekette Lucescu bile gönderildi. Önce Galatasaray sonra Beşiktaş. Bizim millette sabır yok, istiyorlar ki adam gelir gelmez şampiyon yapsın takımı. Aynı durum oyuncular içinde geçerli. Forvet oyuncusu transfer ediliyor. İlk maçta hattrick yapılması isteniyor. Öncelikle düşüncelerin değişmesi şart.

Bizim ülkemizde deplasman kuralı diye bir saçmalık var zaten. Rakip takımın taraftarlarına düşman gözüyle bakılıyor. Kötü geçirilen bir sezondan sonra istifa söylemleri garip gelmiyor artık.

Freesby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazen hak veriyorum, bazen küfredesim geliyor. En iyisi bekleyip görmek. Ne diyelim :(