Soru Malwarebytes Ve Kaspersky Sildikten Sonra Dosya Kalıntıları Silmek

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Merhabalar. Bilmediğim bir reklama tıkladığım için Kaspersky ve Malwarebytes indirdim. Tarattıktan sonra bir şey bulmadı, ben de silme kararı aldım. Denetim masasından sildim ikisini de. Bütün dosyalara (Appdata, Programdata vs.) baktım, sadece Malwarebytes'ın sanırsam vardı. Onu da sildim. Sizce kalıntıları kalmış mıdır? Bu arada dosyalara hızlı hızlı baktım. Detaylı bakmam lazım mı?

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Ben kaldırdığım programları appdata temp gibi yerlerden kalıntılarını siliyorum. Ardından dosya gezginin de ismini aratıyorum. 5-10dk sürüyor tüm bilgisayar da araması. Oradan da bir şeyler çıkıyor onları da siliyorum.

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Ben kaldırdığım programları appdata temp gibi yerlerden kalıntılarını siliyorum. Ardından dosya gezginin de ismini aratıyorum. 5-10dk sürüyor tüm bilgisayar da araması. Oradan da bir şeyler çıkıyor onları da siliyorum.
Peki bunları yaparsam kalıntılar gider değil mi?

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Yani kesin olarak evet diyemem ama büyük çoğunluğunu silmiş olursunuz.
Teşekkürler. Peki o az kalan kalıntılar bilgisayarı kastırmaz veya fps düşürmez değil mi? Genelde antivirüsler bilgisayarı kastırır, fps düşürür diyorlar ya. Bu az kalan kalıntılar yapmaz değil mi?

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Teşekkürler. Peki o az kalan kalıntılar bilgisayarı kastırmaz veya fps düşürmez değil mi? Genelde antivirüsler bilgisayarı kastırır, fps düşürür diyorlar ya. Bu az kalan kalıntılar yapmaz değil mi?
Yok ufak kalıntılar bir performans etkilemez.