İntelAtomBomb52
Asistan
merhaba arkadaşlar başlık komik gelebilir ama bilgisayarımda kaspersky kurulu ve virüs olduğundan şüpheliniyorum acaba malwarebytes kurarken nasıl kurmam gerek ?
MalwareBytes'ın orijinal sitesine girip kurulum programını temin ettikten sonra kurulum programını çalıştırıp daha sonra MalwareBytes'ın kurucu programındaki adımları tek tek izleyerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.merhaba arkadaşlar başlık komik gelebilir ama bilgisayarımda kaspersky kurulu ve virüs olduğundan şüpheliniyorum acaba malwarebytes kurarken nasıl kurmam gerek ?
MalwareBytes'ın orijinal sitesine girip kurulum programını temin ettikten sonra kurulum programını çalıştırıp daha sonra MalwareBytes'ın kurucu programındaki adımları tek tek izleyerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.![]()
kaspersky'ı geçici olarak devre dışı bırakıp daha sonra kurulumu yapabilirsiniz. kaspersky'ın MalwareBytes'ı virüs olarak algılayacağını sanmıyorum ama isterseniz bunu deneyebilirsiniz.hocam biliyorum ama kaspersky var kurarken malwarebytes virüs algılayıp silebilir ve ikisi birlikte çakışır onu nasıl engellerim
kaspersky'ı geçici olarak devre dışı bırakıp daha sonra kurulumu yapabilirsiniz. kaspersky'ın MalwareBytes'ı virüs olarak algılayacağını sanmıyorum ama isterseniz bunu deneyebilirsiniz.
Kaspersky ücretli değilse bunu kur.Kurulurken saldırı izlerini tarıyor. Ressourcenschonende Sicherheit, die Bedrohungen keine Chance lässtmerhaba arkadaşlar başlık komik gelebilir ama bilgisayarımda kaspersky kurulu ve virüs olduğundan şüpheliniyorum acaba malwarebytes kurarken nasıl kurmam gerek ?
Aynı anda 2 antivirüs kullanmayın sistem çökebilir![]()
Evet aynı anda kurmuyor zaten biri A-M biri A-VAynı anda 2 antivirüs kullanmayın sistem çökebilir![]()