Malwarebytes (en iyi anti malware programı ücretsiz)

polat1455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malwarebytes' Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır. Malwarebytes' Anti-Malware çalışan her süreci izler ve bir zararlı yazılım daha tehdit oluşturmadan önüne geçer. Türkçe arayüzü ve kolay kullanımıyla bu alanda kullanabileceğiniz en iyi programlardandır.
ben kendim kullanıyorum diğer antivirüslerin bulamadığını buluyor.Çok harika bir program kullanmanızı tavsiye edrim.

http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free

yorumlarınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
walware bytes programını indirip ve kurmak ücretsiz mi. yoksa bir defalık ücret var mı

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
walware bytes programını indirip ve kurmak ücretsiz mi. yoksa bir defalık ücret var mı
Ücretsiz versiyonuda var ücretli versyonuda var yanii belli bi miktar para ödeyip ücretli versiyonuda satın alıp kullanabilirsiniz.. Hatta ücretli versiyonu 30 gün boyunca bedava deneyebilirsiniz..

Ücretli ve ücretsiz arasındaki fark ücretsiz versiyonun gerçek zamanlı koruması yok yani sürekli arka planda çalışmasına gerek yok sadece ayda bir defa tarama yapmak için açarsınız programı. Ücretli versiyonu ise bi nevi antivirüs programı gibi kullanabilirsiniz real time koruması var..