Malikanede hayalet dehşeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eF.E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
72018.jpg

İngiltere'de Hintli işadamı Enver Raşid, Notthinghamshire'da 7.2 milyon dolara satın aldığı 52 odalı malikaneyi, hayaletli olduğu gerekçesiyle ailesiyle birlikte terketmek zorunda kaldıklarını açıkladı.

HAYALETLERLE KARŞILAŞTILAR
Raşid, karısı Nebile ve 4 çocuklarıyla birlikte Ocak 2007'de taşındıkları Clifton malikanesinde, geceleri tüyler ürperten sesler duyduklarını, hatta birkaç kez hayaletlerle karşılaştıklarını söyledi.

Yaşadıklarını başrolünde Avustralyalı aktris Nicole Kidman'ın oynadığı 2001 yapımı korku filmi 'The Others'ta anlatılan olaylara benzeten Raşid, "Eve taşındığımız ilk gece duvardan bir ses geldiğini duyduk. Bir adam 'Orada birisi mi var' diyordu. Kontrol etmek için dışarıya çıkmak istediğimde kapıların ve pencerelerin kilitli olduğunu farkettim" diye konuştu.

ÇOCUKLARININ KILIĞINA GİRMİŞLER

Raşid, bir gece de karısının bebeklerine süt vermek için kalktığında salonda küçük kızlarını televizyon izlerken gördüğünü söyledi. Eşinin ismiyle seslenmesine karşın kızın cevap bile vermediğini vurgulayan Raşid, karısının yukarı çıktığında küçük kızlarını yatakta uyurken bulduğunu belirtti.

Son olarak geçtiğimiz Ağustos ayında bebeklerinin yatağında kan izlerine rastlamalarının ardından evden taşınmaya karar veren Raşid, "Hayalet öykülerine inanmazdım. Ancak o evde yaşadıklarım herşeyi değiştirdi. Hayaletler bizi orada istemiyordu" dedi.

SATANİSTLERİN AYİN YERİYMİŞ

Raşid'in konuyla ilgilenmeleri için eve davet ettiği Ashfield Paranormal Araştırma Merkezi uzmanları da, evde kesinlikle ürkütücü birşeyler bulunduğunu söyledi.

Araştırma grubundan Lee Roberts, eve ilk geldikleri gün ekip arkadaşlarından ikisinin erkek çocuğuna benzeyen bir hayaleti gördükten sonra baygınlık geçirdiğini kaydetti.

1632 yılında Kral I. Charles'ın bir süre kaldığı malikanede beyaz elbiseli bir kadının pencereden atlayarak intihar ettiği söyleniyor.

Bunun dışında yerel halk da, malikanenin altındaki tünellerde satanistlerin gizli ayinler düzenlediğini öne sürüyor.

Kaynak

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Offff. :D Ben de bir şey sandım. :D Gerçek değil, halüsinasyonlar bunlar. Adam önceden duyduklarından etkilenip bunu düşündükçe, etrafındakilerin de böyle şeyler yaşamalarına sebep olmuş. Böyle düşünerek giden onlarla tabi karşılaşır.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
doğrudur. casper söyledi bana geçen gün :D

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
hayal et..:)

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hırsızlar işlerini biliyor 7.2 milyon dolarlık ev sonuçta :)

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hayalete benzemiyo ya o herifin biri duştan sonra bornozuyla dışarı çıkmış.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :excl: kaçııııııın hayalet :excl: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: