Maksimum 350 Tl Civarında HD Monitör

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kolay gelsin arkadaşlar. Maksimum 350 tl civarında 21.5 inç veya daha büyükte olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce bu monitör iyi mi? Buyrun Farklı markalar da olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Monitör gayet iyi, IPS panel de düşünebilirsiniz. Normal LED panellere göre daha iyi ve daha keskin görüntüler verir.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101801

Vatan bilgisayarda bu model di sanırım. 417 tl Asus marka bir modelde gösterdi oda 405 tl. Parlaklık olarak Aoc daha iyi. Çerçeve yapısı olarak daha zarif. Bağlantı türü VGA alması eksi :) Ama büyük ihtimal saat 3 gibi bu modeli alacağım. Full hd olması daha da iyi :D @Lazzz Yorumun için teşekkürler. @basbeLası tepkime süresi 5ms yazıyordu nette 6 ms ? Sence yazan arkadaşlar işlerinden memnun değilmi ki ? Yanlış yazmışlar. Fark edilemez 1 ms sanırsam.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Vatan bilgisayarda bu model di sanırım. 417 tl Asus marka bir modelde gösterdi oda 405 tl. Parlaklık olarak Aoc daha iyi. Çerçeve yapısı olarak daha zarif. Bağlantı türü VGA alması eksi :) Ama büyük ihtimal saat 3 gibi bu modeli alacağım. Full hd olması daha da iyi :D @Lazzz Yorumun için teşekkürler. @basbeLası tepkime süresi 5ms yazıyordu nette 6 ms ? Sence yazan arkadaşlar işlerinden memnun değilmi ki ? Yanlış yazmışlar. Fark edilemez 1 ms sanırsam.

Asusu mu yoksa önerdiğim AOC'u mu kastettiniz bilmiyorum ama önerdiğim model de DVI girşi de var. Tepkime süresi 6 ms. Lazz Arkadaş da dahil forumda birçok kişiye önerdik. Alanların hepsi memnun.

6 MS oyunlar için gayet yeterlidir, ama ben hardcore yani profesyonel oyuncuyum diyorsanız 1 MS tepki süresine sahip bir monitör tercih edin, IPS paneller de düşük tepki süresi olmaz.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Asusu mu yoksa önerdiğim AOC'u mu kastettiniz bilmiyorum ama önerdiğim model de DVI girşi de var. Tepkime süresi 6 ms. Lazz Arkadaş da dahil forumda birçok kişiye önerdik. Alanların hepsi memnun.

6 MS oyunlar için gayet yeterlidir, ama ben hardcore yani profesyonel oyuncuyum diyorsanız 1 MS tepki süresine sahip bir monitör tercih edin, IPS paneller de düşük tepki süresi olmaz.

AOC önerdiğin 1ms aramam o zaman. Zaten pc gidik :D Profesyonel değilim :D Online fps oynarım orada da zaten ekrandan çok ttnet ilgili :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
AOC I2269VW 21.5AOC I2269VW 21.5 alınmıştır. Öneri için teşekkürler @basbeLası. Çerçeve gölgelerine nasıl alıştın @Lazzz :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Etiketlemişsiniz ama konuyu daha yeni gördüm. Benimde zaten önereceğim monitör o olurdu. O bütçeye daha iyisi yok zaten, hayırlı olsun..

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Teşekkür ederim.Allah (c.c) borcundan kurtarsın.