barisprlk0
Öğrenci
En önemli özellikler kamera , sağlamlık ve bi süre sonra kasmayacak telefon.
Maksimum bütçem 2500 TL lütfen güzel şeyler önerin acil almam gerek
siz hangisini önerirsiniz hocam? Biraz baktım M21 daha iyi gibi eğer öyleyse A21s neden daha pahalı?Samsung M21 veya A21s öneririm hocam. Bütçen düşükse başka markaya yönelmeni tavsiye etmem. Arkadaşım Redmi kullanıyor ve sorun yaşıyor. Düşük segmentte Xiaomi önermem.
xiaomi telefonlar için gofret gibi hemen kırılıyor diyen çok kişi gördüm internette bu da korkutuyo biraz beni sizce de öyle miKasma olayı düşğk segment harici kalmadı. Sağlamlık bilemedim... Kamera da orta segmente yakın olduğu için şuanki telefonundan çok şey fark etmez. Sıfır ise note 8 pro öneririm kullanıyorum. İkinci el ise s9 plus o fiyata pazarlık ile alabilirsin. İşlemci konusunda note 8 pro derim geri kalan ekran, kamera vs konularında s9plus
Oppo A73 veya TCL 10 plus öneririm. Bütçeyi arttırıp Realme 7 alırsanız daha iyi olur.En önemli özellikler kamera , sağlamlık ve bi süre sonra kasmayacak telefon.
M21 tamam da, A21s rezalet bir telefon. Konu sahibinin önceliklerini karşılamıyor.Samsung M21 veya A21s öneririm hocam. Bütçen düşükse başka markaya yönelmeni tavsiye etmem. Arkadaşım Redmi kullanıyor ve sorun yaşıyor. Düşük segmentte Xiaomi önermem.
Telefonlar hiç gofret gibi kırılmadı ki..xiaomi telefonlar için gofret gibi hemen kırılıyor diyen çok kişi gördüm internette bu da korkutuyo biraz beni sizce de öyle mi
M21'i öneririm hocam. Fiyata aldanmayın. Samsung insanı üzmez.siz hangisini önerirsiniz hocam? Biraz baktım M21 daha iyi gibi eğer öyleyse A21s neden daha pahalı?
Samsung insanı üzmez ama A21s çok pis üzer. 720p ekran, çöp işlemci var.M21'i öneririm hocam. Fiyata aldanmayın. Samsung insanı üzmez.
M21 en iyi tercihEn önemli özellikler kamera , sağlamlık ve bi süre sonra kasmayacak telefon.
a21s ? çöpSamsung M21 veya A21s öneririm hocam. Bütçen düşükse başka markaya yönelmeni tavsiye etmem. Arkadaşım Redmi kullanıyor ve sorun yaşıyor. Düşük segmentte Xiaomi önermem.
Redmi Note 10 serisi için söylenen abartılardan biri. Öyle bir şey olmaz merak etmeyin.xiaomi telefonlar için gofret gibi hemen kırılıyor diyen çok kişi gördüm internette bu da korkutuyo biraz beni sizce de öyle mi
Özellikle M21 önerdim zaten hocam.Samsung insanı üzmez ama A21s çok pis üzer. 720p ekran, çöp işlemci var.