Maksimum 1500 TL'ye Telefon Önerisi

CM Punk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Bütçem maksimum 2000 TL ve bir telefon almayı düşünüyorum.Telefonda performans,dayanıklılık,ön ve arka kamera kalitesi gibi özellikleri ön planda tutacak olursak en iyi model hangisi? Sony Xperia C5 Ultra düşünüyorum bu model iyi mi?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Baslikta 1500 tl demissin yazida 2000 tl hangisi?

2000 tl bandinda samsung note 4 , lg g4 guzel urunler. Kipada samsung s6 var oda guzel. Bunlar 2000 tl bandinda guzel urunler.

1500 tl bandinda sony 5 gelcek yakinda o guzel. Sony z3c guzel. Asus zenfone 2 guzel. Lg g3 guzel urunler.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Ben Meizu öneririm bi araştır bence .. Güzel telefon kullanan arkadaşlarım vardı. Gayet memnunlar ama geniş çaplı bi araştırma yapman gerek bence :D
Pişman olmamak için .. :)

I'm TEKNOLOJİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Bütçem maksimum 2000 TL ve bir telefon almayı düşünüyorum.Telefonda performans,dayanıklılık,ön ve arka kamera kalitesi gibi özellikleri ön planda tutacak olursak en iyi model hangisi? Sony Xperia C5 Ultra düşünüyorum bu model iyi mi?
samsung alma pişman olursun sonyi öneririm. tabi mağazalardada iyice bir araştır. arayüz çok önemlidir, onlarada bak. hangisi hoşuna gittiyse onuda al

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
samsung alma pişman olursun sonyi öneririm. tabi mağazalardada iyice bir araştır. arayüz çok önemlidir, onlarada bak. hangisi hoşuna gittiyse onuda al

Aynen bana kalırsada samsung alma nefret ediyorum kendi kişisel görüşüm ama ..... Bencede samsung harici Telefonları araştır SONY ve HTC olabilir mesela ?

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
1500tl civarıysa kesinlikle sony.

yagizgurdamar5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak samsung pişmanlıktır diyenleri dinleme tamam onlarında bir bildikleri olabilir ancak kimse aynı segmentteki telefonları birbiriyle karşılaştırmıyor ki samsung bence iyi ancak samsung bu aralar patlama yaptı ve birden telefon çıkardı bu riskli mesela galaxy s4 alsan 1 yıl sonra biter güncelleme gelmez o yüzden asus meizu gibi markalara yönel sony şu yüzden iyi değil bu aralar bir akıllı telefon pazarından çıkma düşüncesinde bu yüzden bu iki arasında gezin meizu mx5 olabilir asusta zenfon 2 birini seç birde samsung galaxy s5 güzel kullanıyorum ve gayet iyi

K

kafa1500:)

SDN Okuru
Bence LG G3 derim PPI konusunda da Ekran çözünürlüğü konusunda da güzel bende senin gibi düşünüyorum kamera ve hafıza önceliğim fiyat da 1500 tl kadar karar verirsen ve alırsan aldığın telefon konusundaki düşüncelerini bekliyor olacağım şimdiden kolay gelsin :laugh::thumbup::yes: Aslında 3000 tl civarı para olsa sony xperia z5 düşünürdüm onunda özellikleri müthiş ama 1 telefona o kadar verebileceğimi sanmıyorum :cool: