Maksimum 1500 TL'ye telefon önerisi

Sizce Hangisi En İyi Performansı Sağlar

• Htc Evo 3D

Kullanılan: 8 42.1%
  • Htc Sensation

Kullanılan: 1 5.3%
  • Sony Ericsson Xperia Arc S

Kullanılan: 6 31.6%
  • Diğer

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

whymee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Max 1500 Tl vverebilirim Beklentim İnternet üzerinden oyunlara girsin faceden tavla okey .vb performansı en iyi olan seçmek istiyorum android...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çift Çekirdekli cihazlar tercihin olmalı. Alternatif olarak LG Opmimus 2x olabilir. Arc iyi , Htc nin teknik servisi kötü ama güncelleme konusunda en başarılı o , alternatif olarak samsung galaxy s2 de bu listede olmalı.

whymee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en cok secıleni gidip elimle deniyicem hangisi hosuma giderse onu alicam ve bu listede çift çekirdek olmayan varmi

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşım LG Optimus 3D ve HTC Evo 3D 'yi karşılaştırmıştı. Sonuç LG aşmış.

whymee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg almam guncelleme konusunda cok kotu ve bana karsı bı ıtıcılıgı var ...

--- Mesaj Güncellendi ---

aklımda olan modeller htc evo ve arc ama evo 3d olması beni tereddütlendiriyor daha yeni çıkmış bişey bazı yorumlar filan korkuttu beni ama arc s deaen onunda ramı düşük ne bileyim arc da internetten faceden okey filan oynuyabiliyormuyuzzz...? Arkadaşlar sizlere bi yorum ankete oy verme nezaketii gösterdigiiiz için teşekkür ediyoum lütfen yorum ve oy vermeye devam edin...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben kg300 modelini kullandım , 2MP kamerası vardı taa ne zmanlar almıştım ben böyle bir telefon görmedim ogünden beri LGyi hep sevmişimdir. Şuanda orta seviye cihazlarda en iyilerinden biridir LG optimus Black'tir .

whymee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aklımda olan modeller htc evo ve arc ama evo 3d olması beni tereddütlendiriyor daha yeni çıkmış bişey bazı yorumlar filan korkuttu beni ama arc s deaen onunda ramı düşük ne bileyim arc da internetten faceden okey filan oynuyabiliyormuyuzzz...? Arkadaşlar sizlere bi yorum ankete oy verme nezaketii gösterdigiiiz için teşekkür ediyoum lütfen yorum ve oy vermeye devam edin...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Seçeneklerde yok ama Lg Optimus 3d kullanıyorum hatta İphone'u satıpta aldım kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

whymee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
3d telefon alacaksan lg optimus 3d, ondan sonra htc sensation xe veya galaksi s2, sensation.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Seçenekte olmaması ihtimalini göz önüne alarak LG Optimus 3D diyorum , HTC Evodan çok çok iyi olduğuna eminim.. sana tavsiyem Optimus 3D :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Htc Sensation kullanan varmı peki ?