Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Max 1500 Tl vverebilirim Beklentim İnternet üzerinden oyunlara girsin faceden tavla okey .vb performansı en iyi olan seçmek istiyorum android...
Çift Çekirdekli cihazlar tercihin olmalı. Alternatif olarak LG Opmimus 2x olabilir. Arc iyi , Htc nin teknik servisi kötü ama güncelleme konusunda en başarılı o , alternatif olarak samsung galaxy s2 de bu listede olmalı.
lg almam guncelleme konusunda cok kotu ve bana karsı bı ıtıcılıgı var ...
--- Mesaj Güncellendi ---
aklımda olan modeller htc evo ve arc ama evo 3d olması beni tereddütlendiriyor daha yeni çıkmış bişey bazı yorumlar filan korkuttu beni ama arc s deaen onunda ramı düşük ne bileyim arc da internetten faceden okey filan oynuyabiliyormuyuzzz...? Arkadaşlar sizlere bi yorum ankete oy verme nezaketii gösterdigiiiz için teşekkür ediyoum lütfen yorum ve oy vermeye devam edin...
ben kg300 modelini kullandım , 2MP kamerası vardı taa ne zmanlar almıştım ben böyle bir telefon görmedim ogünden beri LGyi hep sevmişimdir. Şuanda orta seviye cihazlarda en iyilerinden biridir LG optimus Black'tir .
aklımda olan modeller htc evo ve arc ama evo 3d olması beni tereddütlendiriyor daha yeni çıkmış bişey bazı yorumlar filan korkuttu beni ama arc s deaen onunda ramı düşük ne bileyim arc da internetten faceden okey filan oynuyabiliyormuyuzzz...? Arkadaşlar sizlere bi yorum ankete oy verme nezaketii gösterdigiiiz için teşekkür ediyoum lütfen yorum ve oy vermeye devam edin...