Maksimum 1000 TL Kulaklık Önerisi

ethem半仙

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
FPS oyuncusu değilim, daha çok dizi,müzik ve hikayeli oyunlar için kullanacağım, önerilerinizi bekliyorum.Bütçeyi aşamam maalesef.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
MH 752 nasıldır?
CoolerMaster'ın kulaklığı sanırım.O da çok tavsiye ediliyordu.
Ben HS70 öneririm Arctis önermem.Bu ikisini kullandım.HS60'ta dip ses var diyorlar ama benim kulaklığımda yok.
Arctis önermem çünkü benim Amazon'dan aldığım ürün sesi uzaktan geliyormuş gibi veriyordu.İade etmiştim.
Corsair Void'de sanırım o civarlarda.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Kablosuz Skullcandy crusher alıp ister kablolu ister kablosuz kullanmak en iyisi.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
O markayı daha önce hiç duymadım biraz açıklayabilir misiniz?

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
O markayı daha önce hiç duymadım biraz açıklayabilir misiniz?
Bass kullaklığı olarak geçiyor bir normel bir kulaklıkta 2 sürücü varken bunda 4 tane var 2si normel sesler diğer 2si bass ve titreşimi oluşturan kısım şarkı, oyun, film'lerde kafanda hissetmek güzel bir hissiyat.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Bass kullaklığı olarak geçiyor bir normel bir kulaklıkta 2 sürücü varken bunda 4 tane var 2si normel sesler diğer 2si bass ve titreşimi oluşturan kısım şarkı, oyun, film'lerde kafanda hissetmek güzel bir hissiyat.
Bak ya en önemli şeylerden birini dikkate almamışım rekabetçi oyunlar oynanmıyor :D.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Razer kraken tournament editon kendim kullanıyorum onun verdiği sesi bence hiçbir kulaklık vermez

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
ROG'u ben Asus'un serisi diye biliyordum biraz daha açıklayabilir misiniz?

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Rekabetçi FPS oyuncusu değil attıklarınız rekabetçi fps e benziyor.Corsair HS60 bile alınabilir yazılıımı sayesinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdığım şey yanlış bilginlendirmede olabilir.
Yine de tavsiyem Corsair HS serisidir ancak kronik sorunları mikrofonlarının sesi sistemden almasıdır.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
ekabetçi FPS oyuncusu değil attıklarınız rekabetçi fps e benziyor.Corsair HS60 bile alınabilir yazılıımı sayesinde.
Hocam rekabetçi fps oyunlarında çok daha kaliteli ve güzel ses verir ne kadar güzel ses o kadar iyi

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Hocam rekabetçi fps oyunlarında çok daha kaliteli ve güzel ses verir ne kadar güzel ses o kadar iyi
Rekabetçi gibi duruyor tak çıkar mikeofon olmazsa bence pekte iyi değil.Sonuçta rekabetçi için almıyor dizi-film-müzik-hikayeli oyun için alıyor.

Son düzenleme:

Hatukoy

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Kablosuz Skullcandy crusher alıp ister kablolu ister kablosuz kullanmak en iyisi.
Merhaba hocam, Skulcandy Crusher modeli kullanıyorsunuz sanırım. Maksimum 1000 TL hadi taş çatlasa 1500 bu aralıkta bişey arıyorum bende.
Skulcandy markası ilgimi çekti ama o kadar az bilgi varki piyasada, bazı modeller arası da fark ne anlamadım skullcandy de, Hesh ANC var mesela hesh farkı ne bas yükseltici olmayan verisyon mu sadece acaba. Bir de Crusher Evo ya denk geldim bu evo daha üst model gibi mi bilemedim.
Bluetooth versiyonu nedir bir de Crusher modelin de.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Merhaba hocam, Skulcandy Crusher modeli kullanıyorsunuz sanırım. Maksimum 1000 TL hadi taş çatlasa 1500 bu aralıkta bişey arıyorum bende.
Skulcandy markası ilgimi çekti ama o kadar az bilgi varki piyasada, bazı modeller arası da fark ne anlamadım skullcandy de, Hesh ANC var mesela hesh farkı ne bas yükseltici olmayan verisyon mu sadece acaba. Bir de Crusher Evo ya denk geldim bu evo daha üst model gibi mi bilemedim.
Bluetooth versiyonu nedir bir de Crusher modelin de.
Hâlâ ilgileniyor musunuz