ethem半仙
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
FPS oyuncusu değilim, daha çok dizi,müzik ve hikayeli oyunlar için kullanacağım, önerilerinizi bekliyorum.Bütçeyi aşamam maalesef.
400 dolar bile değil1000 TL mi ?
MH 752 nasıldır?400 dolar bile değil.
HyperX Cloud II öneriliyor.Ben HS60 kullanıcısıyım HS70 sanırım 800 civarı.HS70 incelemelerine bakabilirsin.Arctis tavsiye etmem.
CoolerMaster'ın kulaklığı sanırım.O da çok tavsiye ediliyordu.MH 752 nasıldır?
Bass kullaklığı olarak geçiyor bir normel bir kulaklıkta 2 sürücü varken bunda 4 tane var 2si normel sesler diğer 2si bass ve titreşimi oluşturan kısım şarkı, oyun, film'lerde kafanda hissetmek güzel bir hissiyat.O markayı daha önce hiç duymadım biraz açıklayabilir misiniz?
Bak ya en önemli şeylerden birini dikkate almamışım rekabetçi oyunlar oynanmıyorBass kullaklığı olarak geçiyor bir normel bir kulaklıkta 2 sürücü varken bunda 4 tane var 2si normel sesler diğer 2si bass ve titreşimi oluşturan kısım şarkı, oyun, film'lerde kafanda hissetmek güzel bir hissiyat.
Fps oyunları basstan fazla tiz olmalı zaten düşük sesleri duymak için bu kulaklığın FPS ile ilgisi yok zaten müzik kulaklığı.Bak ya en önemli şeylerden birini dikkate almamışım rekabetçi oyunlar oynanmıyor.
Aga Corsair HS60 için iCUE'den ekolayzır ayarlarına nasıl girilir biliyor musun?Fps oyunları basstan fazla tiz olmalı zaten düşük sesleri duymak için bu kulaklığın FPS ile ilgisi yok zaten müzik kulaklığı.
Rog almalısın.Aga Corsair HS60 için iCUE'den ekolayzır ayarlarına nasıl girilir biliyor musun?
ROG'u ben Asus'un serisi diye biliyordum biraz daha açıklayabilir misiniz?Rog almalısın.
ROG'u ben Asus'un serisi diye biliyordum biraz daha açıklayabilir misiniz?
![]()
Asus Rog Delta Core Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Delta Core Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Delta Core Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rekabetçi FPS oyuncusu değil attıklarınız rekabetçi fps e benziyor.Corsair HS60 bile alınabilir yazılıımı sayesinde.Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Oyuncu Kulaklığı Yeşil Fiyatı
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Oyuncu Kulaklığı Yeşil en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam rekabetçi fps oyunlarında çok daha kaliteli ve güzel ses verir ne kadar güzel ses o kadar iyiekabetçi FPS oyuncusu değil attıklarınız rekabetçi fps e benziyor.Corsair HS60 bile alınabilir yazılıımı sayesinde.
Rekabetçi gibi duruyor tak çıkar mikeofon olmazsa bence pekte iyi değil.Sonuçta rekabetçi için almıyor dizi-film-müzik-hikayeli oyun için alıyor.Hocam rekabetçi fps oyunlarında çok daha kaliteli ve güzel ses verir ne kadar güzel ses o kadar iyi
Merhaba hocam, Skulcandy Crusher modeli kullanıyorsunuz sanırım. Maksimum 1000 TL hadi taş çatlasa 1500 bu aralıkta bişey arıyorum bende.Kablosuz Skullcandy crusher alıp ister kablolu ister kablosuz kullanmak en iyisi.
Hâlâ ilgileniyor musunuzMerhaba hocam, Skulcandy Crusher modeli kullanıyorsunuz sanırım. Maksimum 1000 TL hadi taş çatlasa 1500 bu aralıkta bişey arıyorum bende.
Skulcandy markası ilgimi çekti ama o kadar az bilgi varki piyasada, bazı modeller arası da fark ne anlamadım skullcandy de, Hesh ANC var mesela hesh farkı ne bas yükseltici olmayan verisyon mu sadece acaba. Bir de Crusher Evo ya denk geldim bu evo daha üst model gibi mi bilemedim.
Bluetooth versiyonu nedir bir de Crusher modelin de.