Arkadaşlar Maks. 1300 TL bir bisiklet almak istiyorum. 26 27,5 28 Jant olabilir. Disk fren istiyorum. 21 vitesten aşağı olmasın. Dağ bisikleti kategorisinde olan bisiketlerden istiyorum. Marka Model önerilerinizi bekliyorum.
Tavsiyem, Cararro Force 700.
Gayet tarafsız bi şekilde şöyle anlatabilirim.Peki V-Fren bir eksisi veya artısı olur mu Disk frene göre?
güzel konu, takip edeyim![]()
BTWIN iyi markadır f/p ürünlerini bende çok seviyorum güzel bisiklet yapıyor alabilirsin ama servisi için aynı şeyi diyemem.Konu büyüdü, konu başlığı küçük kaldı :]
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar BTWIN markasını nasıl yorumluyorsunuz?
Özel örüm jant hakkında bilgim yok.Ama çıtayı 2000'e çıkarırsanPeki ÖZEL ÖRÜM JANT'ın nasıl bir artısı eksisi olur?
Çıtayı 2000 TL'ye çekerek ne olur?
Hayırlı olsun dostum güle güle kullan.Elcik çok problem değil bence internette 15-20'tlye yumuşak bulabilirsin.Bugün SALCANO NG 650 aldım. Yaklaşık 20 Km yaptım. İlk başlarda biraz zorlandım.24 jant tan 29'a geçerken ama alıştım. Kesinlikle bu fiyat bandında tavsiye ederim. Ben 1650 liraya aldım. (Sıfır)
Salcano NG 650
Shimano Set
Hidrolik Disk Fren
Kitlemeli ve Kilo Ayarlı Ön Masa
Pedli Koltuk
Kadro ergonomosi çok iyi tarz duruyor.
Benim şu anlık tek sorunum eldivensiz kullananlar için elcikler biraz sert ama eldivenle olay çözülüyor.
3*7 21 Vites
Salcano bi süre kötülemisti fakat eski kalitesine geri dönmüş. Tavsiye ederim. ??