Makale işinde çalışacak yazarlar aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karub455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar öncelikle bu forumda yeniyim

website tasarımı ve makale yazarlığı yapıyorum. Benimle birlikte sürekli olarak çalışacak arkadaşlar arıyorum.

Ancak, öğrenci yada ek gelir olsunda die günde 3-5 tane yazarım dien kişilerle çalışmıyorum. Bu işi bir meslek haline getirmek istiyenlerle çalışmak istiyorum.

Elimde sürekli iş var ve sınır yok işini iyi yapan bir kişi çok güzel paralar kazanabilir. PMlerinizi bekliyorum.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Merhaba,
Çeşitli ulusal, yerel dergi ve internet sitelerinde yazarlık yapıyorum, aynı zamanda bir yayınevi için redaktörlük yapıyorum. Mühendisim. Edebiyatıma güveniyorum.
Yazarlık ya da redaktörlük yapmak ve gelir elde etmek isterim.
Mail adresinizi yazabilirseniz yazılarım ve redakte ettiğim kitaplarla ilgili bilgi verebilirim.
Teşekkürler

ARkadaşlar öncelikle bu forumda yeniyim

website tasarımı ve makale yazarlığı yapıyorum. Benimle birlikte sürekli olarak çalışacak arkadaşlar arıyorum.

Ancak, öğrenci yada ek gelir olsunda die günde 3-5 tane yazarım dien kişilerle çalışmıyorum. Bu işi bir meslek haline getirmek istiyenlerle çalışmak istiyorum.

Elimde sürekli iş var ve sınır yok işini iyi yapan bir kişi çok güzel paralar kazanabilir. PMlerinizi bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lise 2 öğrencisiyim fakat roman yazıyorum bunun yanı sıra hikayelerim denemelerim var.İleride bunu meslek haline getirmek istiyorum.Kendimi geliştirmek adına iyi bir fırsat.Bana ulaşırsanız sevinirim.

tuuba_1997@hotmail.com ( lütfen olumlu olumsuz iletişime geçin )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben 38 yaşındayım jeofizik mühendisiyim geçirdiğim bir kaza sonrası home ofis çalışmak zorundayım edebiyatım iyidir zaman zaman gazete ve dergilere yazılar gönderiyorum ciddi anlamda böyle bir iş yapmak istiyorum svskrc@hotmail.com buradan bana ulaşabilirsiniz

kazancklavuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
makale yazarak iyi paralar kazanabilirsiniz gerçekten ben şuanda 100-150 adet yazı yazdırmayı düşünüyorum. 200-250 tl ye geliyor bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...