Mail yönlendirme

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yahoo ve hotmail deki hesaplarımı gmaile yönlendirmek istiyorum. gmail şu an outlooka geliyor. nasıl yapabilirim? açtım okudum ama bulamadım yahoo ve hotmailde...

Reaksiyon puanı
0
Hotmail için:
SeçenekLer > Diğer Seçenekler > "Postaları başka bir e-posta hesabına gönderin" > Postaları başka bir e-posta adresine ilet kutusunu işaretledikten sonra alt kutucuğa yönlendirmek istediğiniz adresi yazın. > "Kaydet" deyin ve işleminiz tamam :)

Yahoo'yu biLmiyorum

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gökhan Özdemir dedi ki:
Hotmail için:
SeçenekLer > Diğer Seçenekler > "Postaları başka bir e-posta hesabına gönderin" > Postaları başka bir e-posta adresine ilet kutusunu işaretledikten sonra alt kutucuğa yönlendirmek istediğiniz adresi yazın. > "Kaydet" deyin ve işleminiz tamam :)

Yahoo'yu biLmiyorum

ben bunu denedim ama hotmail hesabımdaki postaları gmail hesabıma yönlendiremedim !!!

farklı bir yolu var mı ???

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yaparsın, göndermek istediğin maile bi onay maili gider onu açın ve içindeki linke basın, daha sonra yönlendirme yapmak istediğiniz mailin kullanıcı adı şifresiyle oturum açın ordan ve işlem tamamdır artık hotmail yönlendi..

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hotmail'den yönlendirdiğimiz adreste bir mail yazdığımızda alıcının gördüğü adresin hotmail olmasını sağlayabiliyor muyuz peki?

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
NecronomicoN dedi ki:
yaparsın, göndermek istediğin maile bi onay maili gider onu açın ve içindeki]

ya böyle kıl sorunlar ile meşgul etmek istemiyorum :( ama ben tüm bu adımları yaptım olmadı %(

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
regedit dedi ki:
NecronomicoN dedi ki:
yaparsın, göndermek istediğin maile bi onay maili gider onu açın ve içindeki]

ya böyle kıl sorunlar ile meşgul etmek istemiyorum :( ama ben tüm bu adımları yaptım olmadı %(
Gmail'den çıkış yapıp tekrar girmeyi denedin mi?

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
elektr10 dedi ki:
Hotmail'den yönlendirdiğimiz adreste bir mail yazdığımızda alıcının gördüğü adresin hotmail olmasını sağlayabiliyor muyuz peki?
imagerh1.jpg

>> gmail için "Ayarlar/Hesaplar/Postaları şu adresten gönder"

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben yahoo'da denedim o yüzden çözümün bana uymuyor maalesef ama sana çözüm buldum :)
Kullandığın gmail adresiyle msn'de oturum aç."E-posta adresi doğrulanmadı" zımbırtısını yok et.Sonra mail oturumunu tekrardan aç ve devam et ;)

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
elektr10 dedi ki:
Windows Liveden oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahoo mailimi tüm hesapları ile g mail hesabıma nasıl aktarırım teşekkür ederim

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
ücretsiz versiyonda yönlendirme yok arkadaşlar. yahoo mail plus olması lazım