Mail Programı Tavsiyesi

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar bir mail programı arıyorum basit birşey aslında hani gmail notifer varya onun gibi bir program arıyorum yani hem msn hem gmail hem yahoo adreslerimdeki gelen mail sayısını göstermesini ve tıkladığımda tarayıcı ile o mail adresime giriş yapabilecek bir program bilen var mı? Teşekkürler.

Not:Portable versiyonuda varsa süper olur.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
kullandığım süper bir program var, Pop Peeper :) hem boyutu ufak, sistemi kasmıyor. belirlediğin aralıklarla posta kutunu kontrol ediyor. hesap eklemesi çok kolay, sadece mail adresini ve şifreni giriyorsun, bazı durumlarda port numarası falan lazım oluyor ama genelde kendisi hallediyor. ben çok beğeniyorum, üstelik ücretsiz, ufak bi şey. buyur:

http://www.poppeeper.com/

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Valla ben tarayıcıdan giriyorum.. Bide mail için neden program kurayımkii..... Ama çok istiyorsan aç Google Chrome u gir e posta adresine ordayken menüyü aç uygulama kısayolu oluştur de al sana masaüstünde mail programı... Trayıcınada eposta adresini ve şifreni otamatik hatırlat tamamdır...O kadar bu kadar...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
kullandığım süper bir program var, Pop Peeper :) hem boyutu ufak, sistemi kasmıyor. belirlediğin aralıklarla posta kutunu kontrol ediyor. hesap eklemesi çok kolay, sadece mail adresini ve şifreni giriyorsun, bazı durumlarda port numarası falan lazım oluyor ama genelde kendisi hallediyor. ben çok beğeniyorum, üstelik ücretsiz, ufak bi şey. buyur:

Çok teşekkür ederim deneyeceğim. Gerçekten çok hoş bir programmış teşekkürler.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
inan bana ben de epey aradım ama en adam gibisi ve hafifi bu çıktı :) umarım işine yarar, beğenirsin. kolay gelsin...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13

Türkçe desteği de var arkadaşlar, sitesinden dil dosyasını indirmeyi unutmayın.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Acaba maile girmeyince bloke oluyor ya bu o olayı iptal eder mi?

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
o konuda bi bilgim yok ama, sen de arada bir girersin herhalde normal siteden :) çünkü (belki ben bilmiyorum ama) önemsiz posta klasörüne programla bakamıyorsun, yani mecburen siteden girmen gerek (hotmail için)...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yazılım arşivleme hastalığımdan dolayı her türlüsünü indiririm. Ancak açıkçası bu alanda tavsiye edebilecek kadar hiçbirini kullanmadım.
Ben yine de yazayım listemdekileri; Mozilla Thunderbird, Gmail Manager, GMail Drive, Gmail Notifier, Gmail Notifier Plus, DreamMail, IncrediMail Premium, The Bat! Professional, Kerio MailServer, Becky! Internet Mail.

Sen aralarından deneyerek karar verirsin artık.:)

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
tarayıcı işine hiç girmeyelim, Opera ezer :D Opera'nın dahili e-posta istemcisi var, eklentiye gerek yok :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ben küçük program arama sebebim flash belleğime atıp gittiğim her yerde maillerime kolay ve basit bir şekilde bakamayı düşünüyıorum onun için küçük bir program istedim diğer tavsiye edilenleri de bakacağım.