Mail destekli pc deki yaptıgımız işleri kaydedici(keylogger)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LWMP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaslar bana bilgisayardaki tüm yaptıgımız ıslerı kaydeden bır program lazım bu programda mail destegi olmasını ıstıyorum.Suanda benım kullandıgım 007 casus pc keylloger mail destegı kapanmıstır butun keyloger modellerını ındırdım fakat mail destegı bulunmamaktadır.Bildiginiz bu tip programların kaydedip mail atanı var mı?
önerilerinizi bekliyorum

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
şu keyloger kullananların geneli neden kendilereni hacker zannederler anlayabilmiş değilim yaptıkları hırsızlıktan başka bişi değil.. Ayrıca konuya kilit Hatta dell :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
öyle programlar burada buluncağını hiç sanmıyorum büyük ihtimal kitlerler konuyu

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
haklısınız ama bu tip programlar kişinin kullanışına göre değişir ben kendi evimdeki pc için kullanıcam,iş yerinde de pc mı kullanan kısılerın neler yaptıgını mail olarak gormek ısterım. keylogger degınce mılletın aklı baska yere gıdıyorsa benım sucum ne.

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
haklısınız ama bu tip programlar kişinin kullanışına göre değişir ben kendi evimdeki pc için kullanıcam,iş yerinde de pc mı kullanan kısılerın neler yaptıgını mail olarak gormek ısterım. keylogger degınce mılletın aklı baska yere gıdıyorsa benım sucum ne.

Yandan bakınca banada Ronaldo diyolar da ne bileyim benzemiyorum.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hiç bi keylogger yazan bişeye itimat etmem