Mahallede bana sataşıyorlar

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
bizim sınıfta 2 tane çocuk var durup dururken neneme küfür ettiler ben uyardım sonra yine söylediler bende onları dövdüm sonra akrabalarını fln toplamış beni çağırıyor hepsinde muşta kelebek var ne yapmalıyım? Hepside benden büyük.

? Ömer.dyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İnme ya dövecekler yada konuşacaklar sonra dövecekler kelebekleri var diyorsun ailene haber ver yara alırsın polise gidebilir bu yani kelebekle gelip çağırmak ta?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yara almak biraz hafif kaldı sakat tiplerse şişlerler bıçaklar anlayacağın ciddi bir şey

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
UP. 2 gün önce geldiler bu sefer abileri akrabaları fln yoktu sadece o 2siydi bana dediler özür dile yoksa çeteye telefonu açar çağırırım dedi sonra telefonu çıkarıp aramayı açtı bende korkudan özür diledim o da bana böyle adam olacaksın dedi sonra üstüme yürüdü bu senin yanına kalmayacak dedi (teke tekte döverim ama olay büyümesin diye sadece dik dik baktım) sonra arkadaşım bizi yolda gördü ve ayırdı giderken bile ana avrat küfür ediyorlardı bana
bu da benim çok zoruma gidiyor istedikleri gibi bana karışıyorlar:mad:
ne yapmalıyım

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,967
Teke tekteyken ye dayağını kurtul, yoksa peşinden ayrılmazlar veya daha kalabalık döverler. :)

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
UP. 2 gün önce geldiler bu sefer abileri akrabaları fln yoktu sadece o 2siydi bana dediler özür dile yoksa çeteye telefonu açar çağırırım dedi sonra telefonu çıkarıp aramayı açtı bende korkudan özür diledim o da bana böyle adam olacaksın dedi sonra üstüme yürüdü bu senin yanına kalmayacak dedi (teke tekte döverim ama olay büyümesin diye sadece dik dik baktım) sonra arkadaşım bizi yolda gördü ve ayırdı giderken bile ana avrat küfür ediyorlardı bana
bu da benim çok zoruma gidiyor istedikleri gibi bana karışıyorlar:mad:
ne yapmalıyım
Dayağı bilerek yeme, senin üzerine daha bir dalga geçerek gelirler. Uzak durmaya çalış şimdilik. Kaça gidiyorsun, okulunu ya da sınıfını değiştirebilir misin? Bunu daha iyi arkadaşlar edinmen için yazdım. Gerekirse o iki pisliği tekrardan döv ve okul yönetimine çetelerinden bahset, sınıfını değiştirsinler.

Zaten sen lise sınavına girmiştin, kurtulacaksın o pisliklerden... Döv gitsin :D Lisede iyi arkadaşlar edin, arkadaşlarınla muhabbeti eksik etme, senin de bir çevren olsun yani.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Aslında sen onlara özür diletmeliydin. Sana neden durdukları yerde küfür ediyorlarki?

İlk yanlış yapan onlar. Çetesine de metesinede sövüp dalmalıydın ikisine ordaca. En fazla 5 dayak atıp 8 dayak yiyicektin.

Şimdi onların eline koz geçti özür dileyince.

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Aslında sen onlara özür diletmeliydin. Sana neden durdukları yerde küfür ediyorlarki?

İlk yanlış yapan onlar. Çetesine de metesinede sövüp dalmalıydın ikisine ordaca. En fazla 5 dayak atıp 8 dayak yiyicektin.

Şimdi onların eline koz geçti özür dileyince.
işte bunlar dayak atan tipler değil öyle olsalar kavga ederim ama bunlar adam bıçaklıyorlar 1 ay önce benim arkadaşımın bacağından bıçaklayıp dövdüler annesi darp raporu aldı polise şikayet etti.
abi sence bunlara ne yapmak gerekir bir daha böyle yapmamaları için?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Bizim taraflarda Böyle durum yaşansaydı 7-8 adamla o 2 adamı bulup açık alana götürüp kafalarına küçük tuvaletini yaparak videosunu çekerler internete atarlar.

Sonra çıksınlar bakalım arkadaşlarının içine.