Mevlüt MUTLU
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaslar tekrardan merhaba sizce Vatan'in internet sitesinde mi daha ucuz olur yoksa direk kendi magazasinda mi ?
Fiyat aynı olurArkadaslar tekrardan merhaba sizce Vatan'in internet sitesinde mi daha ucuz olur yoksa direk kendi magazasinda mi ?
Eyvallah kanka cok tesekkur ederim sence Redmi Note 8 Pro alinir mi?Fiyat aynı olur
AlınırEyvallah kanka cok tesekkur ederim sence Redmi Note 8 Pro alinir mi?
Aynı fiyatArkadaslar tekrardan merhaba sizce Vatan'in internet sitesinde mi daha ucuz olur yoksa direk kendi magazasinda mi ?
Arkadaslar tekrardan merhaba sizce Vatan'in internet sitesinde mi daha ucuz olur yoksa direk kendi magazasinda mi ?
Xiaomi'nin kendi magazasindan alicam ama fiyat farki cok Note 10 Lite mi alsam Note 9S mi alsam Note 8 Pro mu alsam kara vermedim Note 9S le Note 8 Pro 2900 Tl Note 10 lite 3500Alınır
Mi Magazasindan alacagim orada 600 tl daha ucuzAldığınız telefon Xiaomi Türkiye Garantili olsun. Onun dışında bence aldığınız yerin çok önemi yok. Hangisi hesaplı ise oradan alın. Tabi güvenilir bir yerden alın. İstanbul Bilişim'e bulaşmayın sakın.
Xiaomi Mi Store'ların çoğu Evofone'a ait. Bazıları da Turkmi'ye ait diye biliyorum.
Ama telefon Xiaomi Türkiye Garantili ise ithal eden hangi distribütör olursa olsun telefonun Evofone ve GENPA garantisi olduğu için sorun çıkacağını sanmam.
Redmi Note 9 Pro ya da yakindan bakacagim su an 3200 civari 200 tl filan ucuzlarsa direk Note 9 Pro alacagimAldığınız telefon Xiaomi Türkiye Garantili olsun. Onun dışında bence aldığınız yerin çok önemi yok. Hangisi hesaplı ise oradan alın. Tabi güvenilir bir yerden alın. İstanbul Bilişim'e bulaşmayın sakın.
Xiaomi Mi Store'ların çoğu Evofone'a ait. Bazıları da Turkmi'ye ait diye biliyorum.
Ama telefon Xiaomi Türkiye Garantili ise ithal eden hangi distribütör olursa olsun telefonun Evofone ve GENPA garantisi olduğu için sorun çıkacağını sanmam.
Mi Magazasindan alacagim orada 600 tl daha ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Redmi Note 9 Pro ya da yakindan bakacagim su an 3200 civari 200 tl filan ucuzlarsa direk Note 9 Pro alacagim
Belki Note 10 lite da alabilirim sabit 50-60 Fps verir mi oyunlasrda?Hangisi ucuzsa onu alın bence. Ama garantisinin Xiaomi Türkiye olmasına dikkat edin.
Ben de 6 ay önce N11'den aldım. Mi Store'ların çoğunun sahibi olan Evofone'un ithal ettiği telefonlardan çıktı. N11'den değil de Mi Store'dan alsam daha fazla para ödeyip aynı ürünü almış olacaktım.
Oyun oynamadığım için bilemiyorum.Belki Note 10 lite da alabilirim sabit 50-60 Fps verir mi oyunlasrda?