Maganda kızlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan regedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ankamall da elinde çeyizshop poşetleri +( kıvırta kıvırta dolaşan bir kız, göbek ve göğüs dekolatesi harika :D buna karşın annesi diye tahmin ettiğim kişinin tesettürlü giyimi ile :^) karşıdan geldiğini gördüm, oralarda koşturan 4-5 yaşında bi çocuk kıza çarptı, çocuğa "çekil önümden salak şey" deyince şok oldum !!!
mimiklerini görüp ağzından çıkanları duyunca çok güzel bi hatundan nefret ettim o.O
çevremde o kadar çok saf-cahil kız var ki kız arkadaşım da dahil :# (yazdığı mesajları okumadan siliyorum) Zzz bundan sonra bu tipleri sadece cinsel obje olarak görmek çok daha doğru, buna karar verdim (A) kızlara hak ettiği değerden fazlasını vermekte hata |)

[size=7pt]aslında başlığa kıro veya yeni trend olan apachi kızlar yazıcaktım ama abes kaçardı[/size]

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Hak eden insana Hak ettiği kadar değer verilir bundan fazlasını verirsen sende o insanı iyi tanıyamamışsın demektir.
O tip kızları cinsel obje olarak görmen senin seviyeni düşürür muhattap olmaman en güzelidir ama ne olursa olsun hiçbir zaman insanları obje olarak nitelendirme unutma yarın seninde ne olacağın belli değil !!!

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tüm insanları! obje olarak görmediğimi senden anlamışsındır.
ileride ne olacağım belli değil tabi ki ama bu gibi bir olayla onun ne alakası var anlamadım o.O

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Tüm insanları derken """ bu tarz kızları """ diye bir yorumun var bunları insandan sayıyosun dimi

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tabi insan olarak görüyorum, cinsel obje olarak görüyorum dememin sebebi yazının vurucu olması :* çoğunun hak ettiğide bu, eminim

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
regedit dedi ki:
ankamall da elinde çeyizshop poşetleri +( kıvırta kıvırta dolaşan bir kız, göbek ve göğüs dekolatesi harika :D buna karşın annesi diye tahmin ettiğim kişinin tesettürlü giyimi ile :^) karşıdan geldiğini gördüm, oralarda koşturan 4-5 yaşında bi çocuk kıza çarptı, çocuğa "çekil önümden salak şey" deyince şok oldum !!!
mimiklerini görüp ağzından çıkanları duyunca çok güzel bi hatundan nefret ettim o.O
çevremde o kadar çok saf-cahil kız var ki kız arkadaşım da dahil :# (yazdığı mesajları okumadan siliyorum) Zzz bundan sonra bu tipleri sadece cinsel obje olarak görmek çok daha doğru, buna karar verdim (A) kızlara hak ettiği değerden fazlasını vermekte hata |)

[size=7pt]aslında başlığa kıro veya yeni trend olan apachi kızlar yazıcaktım ama abes kaçardı[/size]

Zerafet Belde Değil,Dildedir ...

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
evet ya çok var öleleri sadece ankamallde diil armadada var cepada var canım sıkıldığında eğlenmek için bunlara sataşıom :D

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ortamlar git gide bozuluyo biz bu gün bunlara demediğimizi komuyoruz yarın daha kötüleride olcak o zaman artık öldürmeye kalkarız herhalde.... insanlar artık ne yapcağını bilmiyo iiice yoldan çıktık inş. sonumuz hayırlı olur....

HAYAT ÇOK GARİP....

sinan_253

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi sen nerde oturuyorsn yaa :D belki görüşürüz bende ankdayım ankamall ü filan bilirim güzel mekandır :D