regedit
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
ankamall da elinde çeyizshop poşetleri +( kıvırta kıvırta dolaşan bir kız, göbek ve göğüs dekolatesi harika
buna karşın annesi diye tahmin ettiğim kişinin tesettürlü giyimi ile :^) karşıdan geldiğini gördüm, oralarda koşturan 4-5 yaşında bi çocuk kıza çarptı, çocuğa "çekil önümden salak şey" deyince şok oldum !!!
mimiklerini görüp ağzından çıkanları duyunca çok güzel bi hatundan nefret ettim
çevremde o kadar çok saf-cahil kız var ki kız arkadaşım da dahil :# (yazdığı mesajları okumadan siliyorum) Zzz bundan sonra bu tipleri sadece cinsel obje olarak görmek çok daha doğru, buna karar verdim (A) kızlara hak ettiği değerden fazlasını vermekte hata |)
[size=7pt]aslında başlığa kıro veya yeni trend olan apachi kızlar yazıcaktım ama abes kaçardı[/size]

mimiklerini görüp ağzından çıkanları duyunca çok güzel bi hatundan nefret ettim

çevremde o kadar çok saf-cahil kız var ki kız arkadaşım da dahil :# (yazdığı mesajları okumadan siliyorum) Zzz bundan sonra bu tipleri sadece cinsel obje olarak görmek çok daha doğru, buna karar verdim (A) kızlara hak ettiği değerden fazlasını vermekte hata |)
[size=7pt]aslında başlığa kıro veya yeni trend olan apachi kızlar yazıcaktım ama abes kaçardı[/size]