Mafia 1 I Beğenmeyen Mafia 2 Yi Denemeli Mi?

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Mafia 2 yi oynamadan birincisini oynayayım dedim lakin oynanışı da oyun da hiç hoşuma gitmedi.

sizce MAfia 1 i Beğenmeyen Mafia 2 yi Denemeli mi?

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Mafia 1 oynamadım ama Mafia 2' yi dün indirdim, kurdum. 2. bölümde bıraktım. Nedenini bilmiyorum ama çabuk sıkıldım. Sonrasında hemen kaldırdım. Belki savaş oyunlarını daha çok seviyor olmamdan dolayı ısınamadım oyuna. Gerçi bu saaten sonra farketmez, birazdan Ubuntu'ya geçiş yapacağım. :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Mafia 2 yi oynamadan birincisini oynayayım dedim lakin oynanışı da oyun da hiç hoşuma gitmedi.

sizce MAfia 1 i Beğenmeyen Mafia 2 yi Denemeli mi?

Mafia 1 i günümüzdeki gelişen teknoloji ve oyunlardan dolayı tabiki sevmezsin. Ama mafia 2 yi seveceğine inanıyorum. Ben bitirmeme rağmen hala pcmde yüklü. Jimmy vendetta dlcsini bitirmeme az kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim. Senin demen şöyle birşey. Gta S.a yı sevmedm. Gta 4 ü oynamalımyım. Aynı şey... :)

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Mafia 1 i günümüzdeki gelişen teknoloji ve oyunlardan dolayı tabiki sevmezsin. Ama mafia 2 yi seveceğine inanıyorum. Ben bitirmeme rağmen hala pcmde yüklü. Jimmy vendetta dlcsini bitirmeme az kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim. Senin demen şöyle birşey. Gta S.a yı sevmedm. Gta 4 ü oynamalımyım. Aynı şey... :)

Bence gta vice ile gta 4 kadar fark var aralarında. 1. oyunu beğenmeyen adam , 8 yıllık oyunu yeni indirip oynarsa doğal olarak beğenmez. 2. Oyun gayet başarılı olmuş. Hapishaneye düşüp orada yaşam mücadelesi bile veriyoruz. Herşeyiyle orjinal bir oyun.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tamam yahu ne kızıyorsunuz! :D