Yardım Maddi durumum hakkında itirafım

gurkanpmk34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, şu an çalışıyorum. 18 yaşındayım ve evde durumlar sıkışık, benim de durumum sıkışık. Kredimin zamanı geldi ve ödeyemiyorum, telefon faturasını da iş yerinden avans alacağım ama o da haftaya kadar bekletiyor. Kredinin son ödeme tarihi yakında zaten. Kredimi geciktirdiğim için bankalar da kredi vermiyor. Borç alabileceğim bir yer var mı? Bunu okuduğunuz için teşekkürler. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Son düzenleyen moderatör:

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,276
1-senin borç durumundan ailenin haberi varmı,aileni bilgilendirmen iyi olur,yoksa kendi başına işin içinden çıkamazsın,sakın bilmediğin kimselerdende borç alma hayatın zehir olur
banka borcunu çok gecikirse eve uyarı kağıtları gelir,ailenle görüşmeye bak

2-bak en doğrusu iş yerinde esas yetkili kımse onunla konuş, durumunu izah et,verirlerse 1 aylık maaşını önden almaya bak (avans durumunu biliyorum,ama sen genede konuş anlat)iş yerinde seni tutuyorlarsa yardımcı olabilirler,eğer tamam yardımcı olalım derlerse ,acil olanı yatırırsın
ama yok,senin borcun bizi ilgilendirmez ,borca girerken bizemi sordun şeklinde laf edip,tavır alırlarsa ,borcunu ödeyebilirsen,o işyerinde kimseye söylemeden kendine yeni iş ara,yeni yeri bulmaya bak

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,673
Harama bir kere bulaşmışsın, sıkıntısını da çekeceksin. Aynı hataya bir daha düşme. Nasıl çözeceğine gelecek olursan da ailene durumu anlat halledersin, dünyanın sonu değil.