MacOS X Snow Leopard denemeye değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krazky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
MacOS X Snow Leopard sistemini denemek istiyorum. Windows ve Linux sistemlerini kullandım, birde MacOS'u merak ediyorum. Ne dersiniz sizce denemeye değer mi? Eksileri artıları nedir?

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Deneyebilecek imkana sahipsen niye beklersin ki?

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Deneyebilecek imkana sahipsen niye beklersin ki?
O imkanı yaratacağım ama denemeye değer mi? En çok bunu merak ediyorum. Windows, Linux ve MacOS kullananlar aradaki farkı görmüştür ve bu farkı anlatacak birinden öneri bekliyorum.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
aşırı derecede büyük

onun yarısı kadar olan win 7 bile ondan iyidir

tabii bu benim fikrim

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
"bilgisayarı başına geçmiş olan insanın işletim sistemiyle değil, kendi "işleri" ile uğraşmak için buraya geçtiğinin en çok farkında olan işletim sistemi mac os'lar oldu, galiba da öyle olmaya devam edecek."

zamanında böyle bir söz okumuştum hakkında

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
En az 2.500 TL verip de kötü diyecek biri çıkacağını hiç sanmıyorum :) Onun ötesinde kötü olması için pek neden göremiyorum, Apple'ın tekelci ve dayatmacı anlayışını saymazsak.

zert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Imkanin varsa hic durma derim, kullandikdan sonra kendine dersin neden daha once gecmedim diye. Windows'un kullanici rahatligi ile linux'un guvenligi, hiz ve stabiletsini fazlasiyla bulursun. program destedigide cok iyi, neredeyse aradigin her programi veya daha iyi alternatifini bula bilirsin. oyun dersen o da fazlasiyla mevcut, tabi bunlar linux tarzi basit ve gorsel olarak fakir oyunlar degil, pc icin cikan bircok yeni oyunun mac versiyonuda cikmakta:)

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
ama linux un özelliği çok elli olması

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Bu yorum linux hakkında pek bi fikriniz olmadığı anlamına geliyor.

Tek elde toplanması bütün gelişimine zarar verecektir.

Neden ?

Şimdi 3 kişi debian, 5 kişi ubuntu, 2 kişi pardus geliştiriyor. Hepsi toplanıp 10 kişi bir linux geliştirse daha iyi gelişmez mi?

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Neden ?

Şimdi 3 kişi debian, 5 kişi ubuntu, 2 kişi pardus geliştiriyor. Hepsi toplanıp 10 kişi bir linux geliştirse daha iyi gelişmez mi?

Ne güzel demiş rahmetli ozanımız Aşık Veysel
"Koyun kurd ile gezerdi fikir başka başka olmasa"

Konunun dağılmasına ben de katıkada bulundum ama, konu linux değil arkadaşlar MacOsX , lütfen bu yönde ilerleyelim

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Ne güzel demiş rahmetli ozanımız Aşık Veysel
"Koyun kurd ile gezerdi fikir başka başka olmasa"

Konunun dağılmasına ben de katıkada bulundum ama, konu linux değil arkadaşlar MacOsX , lütfen bu yönde ilerleyelim

Kusura bakmayın biraz sebep oluyoruz dağılmasına.

Konu için yorumum:
Eğer sadece denemek istiyorsan 2300-2400 lira büyük bir mebla. Tabi param pulum var diyorsan o senin bileceğin iş :D
Bir de normal PC'lere MacOsX bi şekilde kuruluyordu sanırım veya PC için versiyonu vardı diye hatırlıyorum.