• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Maço Kadın Olurmu?

dominantlığı biraz daha zorlarlarsa maçoluğa terfi ederler :}

[/quote]

hııhhh işte buuu...bu sınırı geçmeyelim derim :D

bunu anlatmaya çalışmıştım :(

ulvi_kcky' Alıntı:
hellish' Alıntı:
ulvi_kcky' Alıntı:
hellish' Alıntı:
:} :} ya onlar işin püf noktaları boşver bazen maçoluk yapacaksın ki korksunlar bizden anadın :P
kadınlardan korkulur tabi gözünde şeytanı gördüğün anda arkana bile bakmadan topuklayacaksın
yazık bak acıdım şimdi ben sana o kadarda korkma canım aaa öcümüyüz biz

havanızda olursanız öcüye bile taş çıkartırsınız
heyt be kim tutar seni hadi bakalım

aslında şahsen ne erkeğin ne de kadının dominantlığını severim. hiç kimse kimseden üstün değildir. ;)

bulmeh' Alıntı:
aslında şahsen ne erkeğin ne de kadının dominantlığını severim. hiç kimse kimseden üstün değildir. ;)
konuyu yanlış anlamışsın galiba tabiki kimse kimseden üstün değildir ama baynlarında bir sabır taşı vardır hele bide taşsın işte o zaman bizden korkun

hellish' Alıntı:
bulmeh' Alıntı:
konuyu yanlış anlamışsın galiba tabiki kimse kimseden üstün değildir ama baynlarında bir sabır taşı vardır hele bide taşsın işte o zaman bizden korkun
amacın korkutmaya çalışmak mı anlayamadım?:)
asıl sen beni yanlış anladın galiba sonuçta kim sinirlenirse / kimin sabrı taşarsa elbet yapacağını bilir bu sadece kadınlara / sadece erkeklere has bir durum değildir diye düşünüyorum.:)

Olmaz. Olmasında zaten. :)

Bazı erkeklere yakışıyor ama maçoluk. :*

varya emelin mesajını okuduktan sonra içimden dedimki birazdan emu gelir üstüne alınır her zamanki gibi dedim sağol yanıltmadın beni emu :D :D :D

Üzerine aldındı yine. :D Evet emu, arkadaşım sana yakışıyor. :P

Peki emu sence ben maço muyum? :) Malum konu maçoluk sende diğer yorumlarında evet maço olur demişsin nedir bu durumlar? Bayanlara yakışmaz değil mi ?