heyt be kim tutar seni hadi bakalımulvi_kcky' Alıntı:hellish' Alıntı:yazık bak acıdım şimdi ben sana o kadarda korkma canım aaa öcümüyüz bizulvi_kcky' Alıntı:kadınlardan korkulur tabi gözünde şeytanı gördüğün anda arkana bile bakmadan topuklayacaksınhellish' Alıntı::} :} ya onlar işin püf noktaları boşver bazen maçoluk yapacaksın ki korksunlar bizden anadın![]()
havanızda olursanız öcüye bile taş çıkartırsınız
konuyu yanlış anlamışsın galiba tabiki kimse kimseden üstün değildir ama baynlarında bir sabır taşı vardır hele bide taşsın işte o zaman bizden korkunbulmeh' Alıntı:aslında şahsen ne erkeğin ne de kadının dominantlığını severim. hiç kimse kimseden üstün değildir.![]()
bulmeh' Alıntı:aslında şahsen ne erkeğin ne de kadının dominantlığını severim. hiç kimse kimseden üstün değildir.![]()
sana göre tabiulvi_kcky' Alıntı:bulmeh' Alıntı:aslında şahsen ne erkeğin ne de kadının dominantlığını severim. hiç kimse kimseden üstün değildir.![]()
işte mutlu son![]()
hellish' Alıntı:sana göre tabiulvi_kcky' Alıntı:bulmeh' Alıntı:aslında şahsen ne erkeğin ne de kadının dominantlığını severim. hiç kimse kimseden üstün değildir.![]()
işte mutlu son![]()
amacın korkutmaya çalışmak mı anlayamadım?hellish' Alıntı:konuyu yanlış anlamışsın galiba tabiki kimse kimseden üstün değildir ama baynlarında bir sabır taşı vardır hele bide taşsın işte o zaman bizden korkunbulmeh' Alıntı:aslında şahsen ne erkeğin ne de kadının dominantlığını severim. hiç kimse kimseden üstün değildir.![]()
çok bilmiş senimavinok.ta' Alıntı:varya emelin mesajını okuduktan sonra içimden dedimki birazdan emu gelir üstüne alınır her zamanki gibi dedim sağol yanıltmadın beni emu![]()
![]()
![]()
ne yalanmı diyorum :*emelden' Alıntı:Üzerine aldındı yine.Evet emu, arkadaşım sana yakışıyor.
![]()
mavinok.ta' Alıntı:şımartma şunu emel ya ahaha![]()
kimsenin şımartmasına ihtiyacım yokmavinok.ta' Alıntı:şımartma şunu emel ya ahaha![]()