Maçlardan önce asılmayın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
‘Before the game no hand after the game ten hands’

Cem Yılmaz, sarı-lacivertlilere ‘cinsel perhiz’ nasihatinde bulundu.

230220110135351338722.jpg

F.BAHÇELİ futbolcuların gelenekselleşen maç yemekleri camiada dilden dile dolaşıyor.. Özellikle Kayserispor maçından önce yenen yemeğe davet edilen ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yaptığı espriler hâlâ Samandıra’daki futbolcular tarafından tekrar tekrar hatırlanarak kahkaha seslerinin yükselmesine yol açıyor..

YILMAZ’IN sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman’a dönerek “Hocam müsadenizle oyunculara hayatla ilgili bir ders vermek istiyorum” demesinin ardından “Arkadaşlar maçlardan önce asılmayın, maçlardan sonra gelin beraber asılalım” demesi bütün oyuncuları yerlere yatırdı..

SANTOS ANLAMADI

DURUMU anlamayan Andre Santos ise “Neye gülüyorsunuz?” diye sordu. Cem Yılmaz, İngilizce-Türkçe karışık “Santoscuğum.. Before the game no hand, after the game ten hands” (Maçtan önce el yok! Maçtan sonra 10 elle) cevabını verince ise salonda kıyamet koptu..

Bu espri her idman öncesi ve sonrası soyunma odasında tekrarlanırken Yılmaz’ın verdiği bu hayat dersi F.Bahçe’nin neşesi oldu..

Aman Pasa’ya dikkat!

F.BAHÇE’DE  Kasımpaşa maçı için de sıkıyönetim ilan edildi. 4-2’lik Beşiktaş zaferinin futbolcuları rehavete sokmasından çekinen yöneticiler, küme düşmeme mücadelesi veren Kasımpaşa maçını da derbi olarak görüyorlar.

ÖNCEKİ gün başta Alex ve Emre olmak üzere Mehmet Topuz, Gökhan Gönül ve Selçuk ile görüşmeler yapan yöneticiler Kasımpaşa maçının önemine dikkat çekerek uyarılarda bulundular.

Vatan

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Offf acayip baydı bu cem yılmaz. Yakında sahnenin ortasına yapsa gülecekler.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Her söylediğin de güzel olmuyor be üstat ağzını tutmayı bilmek lazım biraz. :thumbdown:

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Offf acayip baydı bu cem yılmaz. Yakında sahnenin ortasına yapsa gülecekler.

Aynen ya aynısını diyecektim tam. Ne yapsam gülüyor mallar deyip ağzına geleni söylüyor, millet de mest ha ha ha kaldırdıkça kaldırdılar götünü i.....

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Latife fazilettir fazlası rezalet oluyor işte.... Şekilde görüldüğü gibi...

Kaplan7

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bir Fenerbahçeliyim ama hepinizin de dediği gibi,espirinin de bir üslubu olmalıdır.Ama C.Yılmaz herşeyi söyler.Böyle bir karakteri var yani.Normal karşılıyorum.

macindows

Asistan
Reaksiyon puanı
57
cmylmz'ın esprileri bukadar mı kıtlaştı!... :scared:

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Konu dışı; adam paraya tuvalet kağıdı muamelesi yaptığı için, esprilerinin kalitesine pek baktığını sanmıyorum :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
espiri evet baya seviyesizce olmuş ancak haksızlık etmeyelim, cem yılmaz bu espiriyi bir stand up şovda veya medya önünde yapmamış. kapalı kapılar ardında, futbolcular arasında yapmış. erkek erkeğe bir ortamda yani. tıpkı askerlik gibi. :)

askerlik yapanlar bilirler, o kadar erkek bir araya gelip gece gündüz beraber vakit geçirince belden aşağı muhabbetler tavan yapar. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bu belaltı espirileri biz yapsak iğrenç oluruz yapan Cem olunca komik oluyor

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
herif yapıyor abi gündelik hayattaki esprileri yapıyor aslında ama önemli olanı karşısındakinin kim olduğuna aldırmadan bu espriyi yerinde ve doğru zamanda yapınca böyle zengin oluyorsun ;)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
valla kendi de söyler hep, benim yaptığım ya da anlattığım esprileri başkalarına anlatmayın, çünkü hiç komik gelmez, gülmezler, ''l*n buna mı verdin o kadar parayı derler'' diye...

Burada da aynı şey yaşanıyor şu an, birçok kişi beğenmemiş :D Tv'de izleseydiniz veya bu espri yapılırken orada olsaydınız, çok farklı gelecekti size eminim.