GS-FB derbisinde Hagi hayali :5-1

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Galatasaray’ın istifası cebinde dolaşan teknik direktörü Gheorghe Hagi, yarın oynanacak kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde gözünü iyice kararttı. Rumen Teknik adam 5-1'lik kupa maçıyla derbiye motive oluyor...

Hayali 5-1!
G.Saray’ın hocası Hagi derbide, 6 yıl önce Türkiye Kupası finalinde F.Bahçe önünde elde ettiği 5-1’lik skor gibi farklı bir galibiyet alarak, Cimbom kariyerini ‘başı dik’ noktalamanın hayalini kuruyor Rumen çalıştırıcı, ezeli rakiplerini Arena’da farklı bir şekilde yenmenin hayallerini kuruyor.

Bundan 6 yıl önce Olimpiyat Stadı’nda oynanan Türkiye Kupası finalinin bir benzerini yaşamayı düşlüyor. Hagi, o maçta elde edilen 5-1’lik skorun bir benzeriyle kazanarak Sarı-Kırmızılı takımın tarihine geçmeyi amaçlıyor.

Derbide ‘son kozunu’ oynayacak olan Hagi, sahaya ofansif bir kadro ile çıkarak sonuca gitmeyi planlıyor. Hem camiayı hem de taraftarı memnun edecek bir galibiyet alma düşüncesinde olan Hagi, maçtan önce takımla bir toplantı yapıp 6 yıl öncesini hatırlatarak,

“Neden yeniden yapmayalım?” diye oyuncularını galibiyete şartlandıracak.

321220110317094625298.jpg

ZAFER YAŞAMAYI İSTİYOR

Sezon sonu yönetimin kendisini göndereceğini bildiği için gergin olan ve herkese son bir ders vererek görevine kendi isteğiyle nokta koymak isteyen Hagi, akıllarda kalacak bir F.Bahçe zaferi daha yaşamayı ve yaşatmayı umuyor.

(htspor)
http://www.haber7.com/haber/20110317/GSFB-derbisinde-Haginin-51-hayali.php

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
YeneLim de o yeter.Skor önemLi değil.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
o kadroyla bu bir mi? Kral, necati, Sanırım ribery

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Galatasaraylı arkadaşlar bu maça bu kadar niye takılıyolar ki.Takımın durumu düzelecekse eyvallah.Ancak öyle bir durumda yok.Fenerbahçe'yi yendiler diyelim haftaya Antalyaspor daha sıkıntılı bir maç.:D.Ancak olay Fenerbahçenin şampiyonluğuna taş koymaksa onada eyvallah.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Habertürk spor konusunda Fanatik ve Fotomaç'la yarışıyor.

Mümkün olduğunca haberlerini sallamayın.

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece hayal :) iş işten gecti artık takımı batırdıktan sonra :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
634220110317102912519.jpg

Yarın oynanılacak olan GS-FB derbisi önce Hagi ve Aykut Kocaman, yarınki derbi öncesi iddialı konuştu...

Arena'da kazanırız
Fener’in patronu “G.Saray eskisinden daha tehlikeli. 9 maçlık zafer serisine yenisini ekleyeceğiz. Baros ve Culio tehlikeli. Hedefimiz 78 puan” dedi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kollektif anlayışlarını sürdürmeleri halinde Galatasaray derbisinden iyi bir sonuçla ayrılacaklarını söyledi. Favori gösterilmeleriyle ilgili olarak Kocaman “Bu, sadece bulunduğumuz konumdan değil, sergilediğimiz futboldan da oluyor. Çok yüksek bir motivasyonla, yeni stadında Fenerbahçe ile oynayacak bir takımın karşısına çıkacağız. İşimiz kolay değil” açıklamasında bulundu.
Baros ve Culio’ya önlem şart
Bundan önceki derbilere nasıl hazırlandıysalar öyle hazırlandıklarını belirten Kocaman, “Galatasaray’ın kadrosu konusunda 7-8 oyuncusunu hesap edebiliyorum ama 2-3 oyuncusu konusunda tahminim yok. Benim düşündüğüm kadroda Baros ve Culio bize tehdit oluşturabilecek oyuncular. Onlara önlem alacağız” dedi.
Galatasaray hep tehlikelidir
Galatasaray’ın derbi maç için kaybedecek bir şeyi olmadığını anlatan Kocaman, ‘’Kaybedecek bir şeyleri olmayanlar en tehlikeli gruptur. Öyle bir 4 maça çıkacağız ki, Galatasaray maçı bunlar öncesinde bizim süratimizi artırabilecek bir karşılaşma olacak. Tersi olursa bu 4 maçlık periyot, bizim de Trabzonspor için de çok zorlu olacak’’ şeklinde konuştu.
Emre’nin yokluğu dezavantaj
Aykut Kocaman, Emre’nin derbide forma giyemeyecek olmasının kendileri için dezavantaj olduğunu vurgulayarak, ‘’Emre takımdaki en önemli oyunculardan bir tanesi. Böyle bir oyuncudan mahrum kalmak; her ne kadar ben takımın önemli olduğunu söyleyen biriysem de dezavantajdır. Takım olgumuzu düşünürsek Emre’nin yokluğunu aramayacağız diye düşünüyorum’’ ifadesini kullandı.
78 puan alan şampiyon olur
Genç teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı: “İki takım, 25 maçlık performans ortalamasının üstüne çıkarsa tavan puan artar. Tahminim 78 puana ulaşan şampiyonluğu elde eder. Derbi hakemi Fırat Aydınus’a dileğim, maç şansının yanında olması. Ayrıca voleybolda Fenerbahçe Acıbadem’den Avrupa şampiyonluğunu bekliyoruz. Futbol takımı olarak kalbimiz onların yanında.
GALATASARAY CEPHESİ
G.Saray’ın Rumen hocası “Alacağımız bir zafer şampiyonluk kadar değerli olacak ve tüm sezon yaşanan acıları unutturacak” açıklamasında bulundu
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Fenerbahçe karşısında oynayacakları maçın bir derbiden öte olduğunu söyledi. Bu sezon ligde hedeften uzakta olmalarının bu maçın değerini biraz daha artırdığına dikkat çeken Cim-Bom’un patronu, “Fenerbahçe galibiyeti bizim için şampiyonluk kadar değerli. Çünkü alınacak bir galibiyet bizim acılarımızı hafifletecek, taraftarlarımızın yüzünü güldürecek. Sokakta başı önde gezen taraftarımızı sevindirmek bizim boynumuzun borcu. Bütün futbolcular da bu bilinç içerisinde sahaya çıkıp oynayacaklar” diye konuştu.
F.Bahçeliler beni iyi tanır
Teknik direktörlük yaptığı önceki dönemde Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye karşı aldıkları 5-1’lik galibiyete dikkat çeken Hagi, “Fenerbahçeliler beni iyi tanır. Geçmişte onlara karşı elde ettiğim sonuçlar ortada. Kanarya benim için yenilmesi güç bir rakip değil. Galatasaray’daki ikinci teknik direktörlük kariyerime de bir Fenerbahçe derbisi ile başladım. O maç 0-0 bitmişti ama kazanmayı hak eden oyunu biz oynamıştık. Fenerbahçe belki güçlü bir kadroya sahip ama, büyük maçları isimler değil, sahada işini iyi yapan takım kazanır” dedi.
Kazım’dan gol bekliyorum
Bu karşılaşmanın Colin Kazım için ayrı bir önem taşıdığını da belirten Rumen çalıştırıcı, “Elbette eski takımına karşı kendini ispat etmek isteyecek. Ekstra bir motivasyonla sahaya çıkacak. Futbolseverlerin ona özellikle dikkat etmesini istiyorum. Bu derbide ondan bir gol bekliyorum. Arda’yı da bu maça özel olarak hazırlıyorum. Ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu o da herkese gösterecek. Şuna inanıyorum ki Arena’da istatistikler değil, yürekler çarpışacak. Rakamlara bakıp tahmin yapan, ‘Fener favori” diyenler yanılacak” ifadesini kullandı.
Yeniler kendini ispatlayacak
Hagi son olarak devre arası yapılan transferler için ortaya atılan eleştirilere de yanıt verdi. Aslan’ın hocası şöyle devam etti: “Culio, Zapata, Stancu, Kazım ve Yekta kaliteli oyuncular. Niye bu kadar eleştiriliyorlar anlamıyorum. Hiç bir futbolcu yeni geldiği takımda hemen harikalar yaratamaz. Onlara zaman tanımak gerek. Ben yine de Fenerbahçe derbisinde bu oyuncuların başarılı olacağına inanıyorum.”
star Haber7

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ah be Hocam fark falan istemiyoruz Arena'daki ilk derbide kazanalım yeter 1-0 olsun bizim olsun kısaca

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Başka dertleri ve çıkış yolları yok, tek atımlık kurşun bu derbide kullanılacak...

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dikkat etsinlerde 5-1 Fener yenmesin :D (Bursasporluyum)