Burakkavala
Öğrenci

Merhaba arkadaşlar. Bu iki macbook pro dan birini alıcam. İkisi arasında kararsız kaldım.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
macbook pro 2016 almayı önermiyorum usb type c platformu tam oturmuş bir yapı değil![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar. Bu iki macbook pro dan birini alıcam. İkisi arasında kararsız kaldım.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Ekran Kartları arasında büyük farklar var mı ?
yeni üretimde 2015 ortası oluyo trackpad force touc özelliği var 2015 başında yokevet bende sizin söylediğiniz sebeplerden ötürü arada kaldım. Ama başı ortası model numaraları derken ben orayı anlamadım önemli bir şey mi bende ona göre bakayım. yeni üretim olarak mı ?
cd sürücüsünü de kaldıran apple ama usb type c platformunun oturması için 5-6 yıl geçmesi gerekiyor belki apple gibi bilgisayarlarda bu platform kalır bence uzun vadeli planlar yapmamalıyız bu bilgisayarla bi sunuma gitsen ortada kalırsın o saçma vagon gibi uzayıp gidrn aparatları hergün yanında taşımak xor olutBence her zaman yenisini almak daha iyidir. Evet şimdi Type C oturmamış olabilir fakat ilerde daha yaygın olacak daha önceki yıllarda aynı mevzu disk okuyucu olarak dönüyordu şimdi disk okuyucu pek kullanılmıyor. Ayrıca illa Apple'nin adaptörlerini kullanmak zorunda değilsiniz ucuza çin gibi ülkelerden alabilirsin.
"İphonedo" adlı bir YouTube kanalı var. Orda incelemesi var. Onu izle emin ol kararın net olacak. Yeni MacBook Pro o alınmaz.
iphonedo yu takip ediyorum ama apple olunca karar vermekte zorlanıyom apple doğru yapar diyom"İphonedo" adlı bir YouTube kanalı var. Orda incelemesi var. Onu izle emin ol kararın net olacak. Yeni MacBook Pro o alınmaz.
iphonedo yu takip ediyorum ama apple olunca karar vermekte zorlanıyom apple doğru yapar diyom"İphonedo" adlı bir YouTube kanalı var. Orda incelemesi var. Onu izle emin ol kararın net olacak. Yeni MacBook Pro o alınmaz.
iphonedo yu takip ediyorum ama apple olunca karar vermekte zorlanıyom apple doğru yapar diyom
--- Gönderi Güncellendi ---
iphonedo yu takip ediyorum ama apple olunca karar vermekte zorlanıyom apple doğru yapar diyom