Macbook pro mu macbook pro 2016 mı?

Burakkavala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ZMWEJo.jpg

ZMWEJo.jpg

Merhaba arkadaşlar. Bu iki macbook pro dan birini alıcam. İkisi arasında kararsız kaldım.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
ZMWEJo.jpg

ZMWEJo.jpg

Merhaba arkadaşlar. Bu iki macbook pro dan birini alıcam. İkisi arasında kararsız kaldım.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
macbook pro 2016 almayı önermiyorum usb type c platformu tam oturmuş bir yapı değil
bende 2015 alıcam başı ortası model numaralarını araştırıyotım

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
2015 almanı daha çok tavsiye ederim. Çünkü o yeni dokunmatik bar hariç aman aman bir fark yok ve yanında aparat taşıman gerekmeyecek. Performans farkına şuradan bakabilirsin. Mac Benchmarks - Geekbench Browser zaten sizin düşündüğünüz modelde de bar yok galiba.

Burakkavala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bende sizin söylediğiniz sebeplerden ötürü arada kaldım. Ama başı ortası model numaraları derken ben orayı anlamadım önemli bir şey mi bende ona göre bakayım. yeni üretim olarak mı ?

Burakkavala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran Kartları arasında büyük farklar var mı ?

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
evet bende sizin söylediğiniz sebeplerden ötürü arada kaldım. Ama başı ortası model numaraları derken ben orayı anlamadım önemli bir şey mi bende ona göre bakayım. yeni üretim olarak mı ?
yeni üretimde 2015 ortası oluyo trackpad force touc özelliği var 2015 başında yok

emrewashere

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bence her zaman yenisini almak daha iyidir. Evet şimdi Type C oturmamış olabilir fakat ilerde daha yaygın olacak daha önceki yıllarda aynı mevzu disk okuyucu olarak dönüyordu şimdi disk okuyucu pek kullanılmıyor. Ayrıca illa Apple'nin adaptörlerini kullanmak zorunda değilsiniz ucuza çin gibi ülkelerden alabilirsin.

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bence her zaman yenisini almak daha iyidir. Evet şimdi Type C oturmamış olabilir fakat ilerde daha yaygın olacak daha önceki yıllarda aynı mevzu disk okuyucu olarak dönüyordu şimdi disk okuyucu pek kullanılmıyor. Ayrıca illa Apple'nin adaptörlerini kullanmak zorunda değilsiniz ucuza çin gibi ülkelerden alabilirsin.
cd sürücüsünü de kaldıran apple ama usb type c platformunun oturması için 5-6 yıl geçmesi gerekiyor belki apple gibi bilgisayarlarda bu platform kalır bence uzun vadeli planlar yapmamalıyız bu bilgisayarla bi sunuma gitsen ortada kalırsın o saçma vagon gibi uzayıp gidrn aparatları hergün yanında taşımak xor olut

zangetsu058

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni macbook pro upgrade edilebiliyor mu eğer upgrade edilemiyorsa bir önceki nesili almak daha mantıklı

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
"İphonedo" adlı bir YouTube kanalı var. Orda incelemesi var. Onu izle emin ol kararın net olacak. Yeni MacBook Pro o alınmaz.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
"İphonedo" adlı bir YouTube kanalı var. Orda incelemesi var. Onu izle emin ol kararın net olacak. Yeni MacBook Pro o alınmaz.

Apple type-c ye çok erken geçti. 1.5-2 yıl sonra geçmeliydi. Muhtemelen satışları o etkileyecek.

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
iphonedo yu takip ediyorum ama apple olunca karar vermekte zorlanıyom apple doğru yapar diyom
--- Gönderi Güncellendi ---
iphonedo yu takip ediyorum ama apple olunca karar vermekte zorlanıyom apple doğru yapar diyom

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
--- Gönderi Güncellendi ---

Apple kötü yaptı demiyorum zaten [emoji4] Zamanla yeni girişe alışırsın ama fiyatını hak etmiyor. Önceki model ile arasında ki fark bu kadar olmamalı.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
En çok portu olan hangisi ise onu öneririm.:D