Macbook kullanan varsa birisi güzel yanlarını ve farklılıklarını söyleyebilir mi? Macbook bilgisayarları önerir misiniz? Bende bir Apple kullanıcısıyım ama hiç macbook kullanmadım. Güzel ve kötü yanlarını kısaca özetleyebilir misiniz?
Kesinlikle katılıyorum çünkü Windows'da hem oyun hem iş yapabiliyoruz ama Mac'ler genelde sadece iş amaçlı kullanımlı oluyor.Windows her türlü daha iyidir
Macbook kullanan varsa birisi güzel yanlarını ve farklılıklarını söyleyebilir mi? Macbook bilgisayarları önerir misiniz? Bende bir Apple kullanıcısıyım ama hiç macbook kullanmadım. Güzel ve kötü yanlarını kısaca özetleyebilir misiniz?
Ben Macbook almak istiyorum.Zaten oyunla pek işi olmayanlar Macbook alıyor.Kesinlikle katılıyorum çünkü Windows'da hem oyun hem iş yapabiliyoruz ama Mac'ler genelde sadece iş amaçlı kullanımlı oluyor.
Aynen mesela macbook'un (artık ne denildiğini bilmiyorum) office programları daha iş çalışmaya uygun ve tasarım yapanlara uygun ama macbooklar çok ferah.Ben Macbook almak istiyorum.Zaten oyunla pek işi olmayanlar Macbook alıyor.
Ne amaçla kullandığınızda da alakalıWindows daha iyi değil, sadece Paracıklarını alan geliştiriciler sadece Windows'a yazılım yazıyor. Windows gibi bir çöp sisteme iyi demek Linux'a hakaret.
Maksat oyun oynamakMaksat muzik dinlemekse Android 5 bile yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 82867
Ekli dosyayı görüntüle 82868
Pc mortlayinca...
PS4 kullanmıyorum. Yok yani... Senin şuan kullandığın işletim sistemin ne? Windows değil mi?Acun amcan gibi PS4 ile oyun oyna...
Linux Mint 19 idi hdd yada psu mortladi oyun icin ps4 daha iyi olur Acun Ilıcalı da Fifa,Pes'i onunla oynuyor bende yok ama oyun icin ps4 alirdim.PS4 kullanmıyorum. Yok yani... Senin şuan kullandığın işletim sistemin ne? Windows değil mi?
Ben pc'de oyun oynamayı daha zevkli buluyorum.Linux Mint 19 idi hdd yada psu mortladi oyun icin ps4 daha iyi olur Acun Ilıcalı da Fifa,Pes'i onunla oynuyor bende yok ama oyun icin ps4 alirdim.
Oyunların mı pc versiyonu? (Hatalı)4 kontrolcu takili pcde kaos olur ve pc versiyonu hatali oluyor herzaman.
Nevet gta4 te ve bir cok ciddi oyun sorunlu geldi ps4,xbox versionleri duzgun cikmis 50-60 gb oyun mu olur?Oyunların mı pc versiyonu? (Hatalı)
Evet öyle sorunlar pc'de çok oluyor. Birde pc'nin acaba bende şu oyun açılır mı derdi var. Ama PS4 alan herkes her oyunu eşit bir şekilde oynayabiliyor ama ben yinede pc seviyorum.Nevet gta4 te ve bir cok ciddi oyun sorunlu geldi ps4,xbox versionleri duzgun cikmis 50-60 gb oyun mu olur?
?Pc Bahar-Seymen gibi piskopat ps4 Ferhat ile Şirin gibi...