Macbook air mi lenovo mu?

Nilufer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, 4000 tl civarı bi bütçeyle kolay taşınabilir bi laptop almak istiyorum. Hafif ve 13-14 inch olmasi tercihimdir.Bilgisayardan çok fazla anlamadığım için ve hic mac kullanmadigim icin lenovo ve macbook air arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardim icin simdiden tesekkurler

Nilufer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Teşekkür ederim sanırım 1. Tavsiyeniz bana daha uygun, bunu alma ihtimalim yüksek
1. Ürün daha hafif ve taşınabilir olmasına rağmen ikinci bilgisayar çok daha uzun ömürlü ve performanslı olacaktır.Ikı bilgisayarında pil performansı çok iyi.Daha iyi performans mi yoksa biraz daha taşınabilir bir bilgisayar mı burada sizin tercihiniz önemli.

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Yönetici
Reaksiyon puanı
63
Lenovo - Macbook Air şeklinde bir kıyaslama yapmak mümkün değil. Zira, cihazın donanımlarını karşılaştırmak gerekiyor.

Benim tercihim; 4000 TL gibi bir bütçe ile Macbook Air yerine 13.3 inç ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar almak olurdu. Bu sayede daha fazla performans elde edersiniz.

Eğer beğendiğiniz modellerin linklerini paylaşırsanız, daha net konuşabiliriz.

TuralSelimli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo - Macbook Air şeklinde bir kıyaslama yapmak mümkün değil. Zira, cihazın donanımlarını karşılaştırmak gerekiyor.

Benim tercihim; 4000 TL gibi bir bütçe ile Macbook Air yerine 13.3 inç ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar almak olurdu. Bu sayede daha fazla performans elde edersiniz.

Eğer beğendiğiniz modellerin linklerini paylaşırsanız, daha net konuşabiliriz.
ASUS VivoBook S15 S510UN-BQ170 (90NB0GS5-M02290) noutbuk Kupit v Baku. Nazik yungul noutbuk Bakıda kredite ucuz qiymətə satılır. Bakıda kreditle almaq ASUS bu
Makbuk Apple MacBook Air (2017) (MQD32) Bakıda kreditlə satışı- MAXI.AZ buda bildigimiz macbook