Mac Pro'nun Yeni Aksesurarları

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Kasa toplam 18KG ? ? ? 1 kez bile satmışmıdır acaba?
Öyle demeyin alanlar çok gerçekten. Denk gelmedim bizzat ama var yani. Ben o tekerlegin daha ne ise yaradığını bilmiyorum ama
Matematiksel olarak tanesini 5 gram desek gram başına 265₺ düşer. Altından 100₺ eksik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba içine birazcık altın mı döktürüyor adam?
??????????????

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
Bu kadar parası olan biri bunu almamalı yani o kadar para kazanmayı becermiş biri neden bunu alsın? :d xeon phi 7295'li bir server alır bu server iyi bile değil. :d

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Orası biraz mantık istiyor işte. Bizim O kadar paramiz olsa tabi ki mantıklı bir seçim yaparız.
Ama kendini bildi bileli para havuzunda görenler parayı nereye savuracaklarini bilmiyor. Savurun tamam da yani 4 tekerleğe beş buçuk milyar da gerçekten aptallık bence
Para insana saadet vermezmiş zaten ??

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Orası biraz mantık istiyor işte. Bizim O kadar paramiz olsa tabi ki mantıklı bir seçim yaparız.
Ama kendini bildi bileli para havuzunda görenler parayı nereye savuracaklarini bilmiyor. Savurun tamam da yani 4 tekerleğe beş buçuk milyar da gerçekten aptallık bence
Para insana saadet vermezmiş zaten ?
Paranız çok olursa mantıklı harcamaya gerek duymuyorsunuz, ya parasızlığı görmeniz gerekiyor ya parasızlığı görenlerin halini gerçekten anlayıp kendinizden utanmanız gerekiyor.