Mac OSX için Call of Duty Black Ops

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyz1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Normalde PC'de bile çok fazla oyun oynamıyorum ama MAC ortamında böyle büyük oyunların performansı nasıl olur diye merak etmişimdir hep . Orjinal MAC kullanan varsa eğer deneyip performans açısından yorumlarını belirtirse güzel olur. Hackintosh olmasa bende indirip denerdim. Ama bu şekilde pek bir performans alabileceğimi düşünmüyorum .

Özellikle [MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] dostum bu konuda senin değerlendirmeni ve görüşlerini paylaşmanı bekliyorum.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Aynı donanımlı MacOS ve Windows PC'de performans farkı pek olmayacaktır. Sonuçta aynı donanım. Eğer belirgin fark varsa sürücü kaynaklıdır.

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Boyutu makul gelirse hafta sonu indirir oynarım :D

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarış oyunu da bekliyoruz yenilerinden

Reaksiyon puanı
189
Normalde PC'de bile çok fazla oyun oynamıyorum ama MAC ortamında böyle büyük oyunların performansı nasıl olur diye merak etmişimdir hep . Orjinal MAC kullanan varsa eğer deneyip performans açısından yorumlarını belirtirse güzel olur. Hackintosh olmasa bende indirip denerdim. Ama bu şekilde pek bir performans alabileceğimi düşünmüyorum .

Özellikle @cgrszone dostum bu konuda senin değerlendirmeni ve görüşlerini paylaşmanı bekliyorum.

Açıkçası ben mac'de Call Of Duty 4 oynadım ve performansı on numaraydı. Açıkçası normal bir PC ile fark var diyemem zira öyle göze batar bir performans almadım. Ama sonuçta native oyun olduğu için her türlü bilgisayardaki keyif alınabiliyor :) Sorun yok :)