Mac os x snow leopard yardım

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var... Dün snow leopard indirdim dosya uzantısı dmg şeklinde... iso dosyasına çevirdim dvdye yazdım ama boot etmiyor acaba yükleme şekli farklımıdır internette tam bir anlatım bulamadım... bu konuda a'dan z'ye baştan aşağı bi anlatım yapabilecek arkadaşımız varmıdır acaba... bu arada pc'ye kurmak için indirdim bilginiz olsun...

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Normal yollardan mac os işletim sistemi pc'lere kurulmaz.
19 takla atıp kurulabileceğiyle ilgili nettet bi sürü bilgi var.

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Boşa çaba harcama eğer indirdiğin dosya pc için değilse boot etmez. Sana tavsiyem hackintosh, uphuck, iatkos gibi aramalr yap bulacaksın aradığını..

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
teşekkür ederim dostum en umut verici yardım senden geldi :) gerekli dökümanları okudumda orada erilen linkdeki zip dosyasını dvdye nasıl yakmak gerekiyor standard iso yakma gibi mi yoksa faklı yöntemlerimi var

Ultra iso ile ilk önce indirdiğin iso kalbının test et yani md5 değerlerinin uyuşup uyuşmadığına bak . Daha sonra tekrar ultra isonun imaj yazma kısmından en düşük hızla imajı dvd'ye yazdır. Ve son olarak imajın hatasız yazıldığını teyyid etmek içinde tabikide tekrar ultra iso programıyla dvd'yi test et yani dvd'ye yazdırdığın imajın md5 değerini al. Eğer indirdiğin dosyanın md5 değeriyle aynıysa kurulum yapmaya geçebilirsin :) Kolay gelsin.