Maç öncesi şok iddia

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Çaykur Rize-Fenerbahçe maçı öncesi Rize'ye gelen bir telefon maça gölge düşürdü.

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı öncesi Rizespor Başkanı Kadir Çakır'a gelen bir telefon ortalığı karıştırdı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, maç sonrası yaptığı açıklamada telefon olayını basın mensuplarına şöyle açıkladı:

"Maç öncesi Çaykur Rizespor yönetimi bizi çok iyi karşıladı. Ancak maça 15 dakika kala başkanımızın yanında Rize başkanına bir telefon geldi ve telefondaki kişi maçın hakeminin Fenerbahçe için çalışacağğı iddia edildi. Bunun üzerine başkanımız arayan kişi ile görüştü. Bu kişi ezeli rakibimiz Galatasaray'ın yedek yöneticisi Tunca Haznedaroğlu'ymuş.. Başkanımız Galatasaray başkanı Carnaydın'ı da aradı ama ulaşamadı. Arkasından bu telefon yeni Federasyon Başkanı'na bildirildi. Sanıyoruz gereği yapılacaktır. Biz iki yıl önce Denizli'de neler olduğunu unutmadık. Bu olayların üzerine gideceğiz. Kimse Fenerbahçe'ye çamur bulaştırmasın."

Kaynak

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
yeni federasyon baskanına hayırlı olsun bu haber :D

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Fenerbahçe'ye her zaman çamur atan olur ama güneş balçıkla sıvanmaz.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yorum yapmaya bile gerek yok simdiden camur atmaya basladılar :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
tamam belki çamur olabilir ama türkiyede işler genel olarak hakem satın almakla yürümüyor mu :S ???

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Yönetime hoşgeldin olayı...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Rize başkanı bu olayı onaylıyor galiba.

Bu durumda Gs tarafından ne cvp gelecek bakalım.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe yöneticisine katılıyor ve Denizli'de olanları ben de unutamıyorum :)

Düzeneleme nedeni : Takım ismini doğru yazmamak.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
eger fb hakemleri para ile satın alsaydı denizli faciası olmazdı

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Doğruluğu ispat edilirse yönetimi ayıplarım. Ayrıca sevgili modumuz niye sadece febe'ye(pardonzzz) hassas da 6alatasaray'a lafı yok?

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Doğruluğu ispat edilirse yönetimi ayıplarım. Ayrıca sevgili modumuz niye sadece febe'ye(pardonzzz) hassas da 6alatasaray'a lafı yok?

Sevgili SDN frei isimli üyemiz tarafsız olduğumdan şüphen olmasın, gördüklerimi düzenliyorum, göremediklerim varsa bana rapor ederek düzenletebilirsin.

Ayrıca bu şekilde taraflı olduğumu sürekli iddia eden üyelerin mesajı artık silinecektir. Forumun düzenini bozmaya yönelik mesajlar değil konu ile ilgili mesajlar yazınız.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Link dedi ki:
gördüklerimi düzenliyorum, göremediklerim varsa...
Sevgili mod benim mesajımı düzenlediğiniz bu konunun 1.sayfasındaki mesajı ve taraftar anketini de düzeltmenizi rica edeceğim öyleyse. Madem bu tür mesajlar forum düzenini bozuyor onları da düzeltmek gerekecek. Size kolay gelsin.
Bunu burada paylaşmamın sebebi ise herkesin görmesi.
Nokta.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Link dedi ki:
gördüklerimi düzenliyorum, göremediklerim varsa...
Sevgili mod benim mesajımı düzenlediğiniz bu konunun 1.sayfasındaki mesajı ve taraftar anketini de düzeltmenizi rica edeceğim öyleyse. Madem bu tür mesajlar forum düzenini bozuyor onları da düzeltmek gerekecek. Size kolay gelsin.
Bunu burada paylaşmamın sebebi ise herkesin görmesi.
Nokta.

Bu konudaki ve anketteki mesajlar düzenlendi, düzenlenmesi gerektiğini düşündüğünüz bir konu olursa bana özelden konu link ve mesaj numarasını bildirmeniz yeterlidir, tüm üyeler için geçerli tabi.
Ayrıca bu konu ile ilgili çok önceden açılmış sabit bir başlığımızda var, orayada yazabilirsiniz.