Mac Kullanıcılarına İyi Haber

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Apple'ın suskunluğu sitemize de yansımıştı ve uzun zamandır Mac haberi veremedik. Neyse ki mesajlaşma yazılımları konusunda bir yenilik var.

En popüler anında mesajlaşma yazılımlarını bir arya getirerek harikalar sunan Trillian, şimdi Mac kullanıcıları için de yeni sürümünü hazırladı. Böylece, tek bir yazılım altında MSN, Yahoo! Mesenger, ICQ gibi programlar çalışabilecek. Hem de bilgisayarınızın performansını yerlere düşürmeden. Aşağıda yazılımın bir de Mac üzerinde çalışırken alınmış bir ekran görüntüsü var.

trillian_screenshot_genis.jpg

Bilgi için: Cerulean Studios
SDN – http://shiftdelete.net

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Biraz önce ana sayfada gördümüştüm haberi, mac kullanıcıları epey olduğu için burada ofisteki bir arkadaşım kurup denemek istedi ama haberi dikkatlice okunca daha yolda olduğunu anladık. Ne diyelim hayırlı olsun. Benim için önemli değil bana bir tanesini destekleyen program yetiyor.Verilen ekran görüntüsündeki tasarıma da göz attık güzel valla.
Ses ve görüntü desteği olucak değil mi?

ciddibiri

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Programın windows versiyonunda ses var da görüntü yok tabi henüz "alfa" aşamasında,beta bile değil.Gelecek de neler olur bilemem. Bence çok güzel bir program windows versiyonu olarak tabi

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ama hala sanırım microsoft msn i mac de çalıştırmak için birşey yapmıyor.