Maç izleyin, Kazanın..Acil Eleman

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bu şartlarda yeterli birilerinin bulunması zor. İlde sabah akşam maç olsa ancak işe yarar. Bir de bu işi yapacak kadar part time durumuna gelmiş kişilerin İngilizce bilme olasılığı da çok düşük.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
a200 teşekkürlerimi ediyorum işsizler için güzel bir şey aslında, benim ingilizcem yarm yamalak o yüzden kendime pek fazlada güveni yok maçlarada arada sırada giderim pek sklıkta değil ama işsiz ingilizce bilen birinin için çok iyi olacak, bence sen bu konuyu başka yerlerde de açman lazım ki ilgi çok olsun.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar çat pat bilenler denesinler. O kadar zor değil İngilizce'de. 1 olmadı 2.de halledersiniz. Aynı kavramlar, atak, şut gol ofsayt faul, sarı kırmızı kart, oyuncu değişikliği. ;)
Madem işsizsiniz biryerde tutmak lazım değil mi? :)
Kendinize güvenin hayde Bismillah deyip girişin. Saygılar efenim :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Benim ingilizce iyi sayılır. hafta sonları da boşum. maçlarda cuma-cumartesi-pazar oluyor. müsait olduğum günlerde gideyim diyorum. bakalım hafta sonuna kadar bi karar almış olacağım.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Benim ingilizce iyi sayılır. hafta sonları da boşum. maçlarda cuma-cumartesi-pazar oluyor. müsait olduğum günlerde gideyim diyorum. bakalım hafta sonuna kadar bi karar almış olacağım.
bence bu işi yapmalısın tam sana göre bir iş...

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ücreti maçtan önce mi yatırıyorsunuz maçtan sonra mı? ödemeler maç başına mı yapılıyor yoksa ay sonunda ne kadar maça gittiysen o kadar mı yatıyor? Bunlar da önemli...

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Aslında maç sırasındaki ingilizce pek fazla önemli değil...Çünkü açıklamalarda şöyle diyor...Bir Tv yada radyo spikeri gibi anlatmanızı istemiyoruz sadece bazı anahtar kelimelere kullanarak anlatmanız gerekli diyor.Bu anahtar kelimeleride şu şekilde yazmışlar;

Top ortasahadayken = safe
ceza alanına yaklaştığında = Dangerous
yellow card
red card
score gibi...

İngilizcenin önemli olduğu kısım application formu yolladıktan sonra msn veya skype üzerinden bir görüşme yapıyorsunuz orda ingilizce seviyenize bakıyorlar...Bu msn ve skype üzerinden mikrofonla yaptığınız görüşmede bi arkadaşınızı yanınıza oturtup falan halletme şansınız olabilir ama bilmiyorum...

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
arkadaşlar formlar geldi. başvurmayan varsa mail adresini versin ben göndereyim. ingilizce kalıp cümleler ile kurtarabilirsiniz ama anlaşamama durumunda toparlayacak kadar ingilizce olsa iyi olur kanımca. Şu an tek takıldığım konu parası. az ama çokta zaman almaz sanırım. bir de uzak yerler verirler mi işin içine girmeyince çok ta belli olmayacak. ayrıca 90 dk telefonda konuşacaksınız. yedek bataryanız vs varmı diyede soruyorlar. hafiften bir şeyler de almanız gerekebilir. kulaklık, yedek batarya vs yoksa eğer. bakalım hafta sonuna kadar karar verip dönüş yapacam kendilerine. boş günlerinde ki benim cumartesi pazar boş, aktivite işte. hiç yoktan iyidir. çok zamanda almayacak.

bence parasıda iyi hem keyifli bir şey yapyıyorsun haftada 3 maca gitsen 60 £ 120 TL ayda 480 :)

a200

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yol parası ödüyoruz, şehir içinde bile olsa bir kaç milyon harcama yapmanız mümkün. Misal bazen Manisa'da maç oluyor, manisa'da ki çalışanımız o gün şehirde olmuyor, izmir'den bir arkadaşdan rica ediyoruz, o gidiyor. Yol parasınıda alıyor tabikide, fazlası ile.

Aykut ve Gökhan teşekkürler gerekli açıklamaları yapmışlar. Şunu belirteyim ki, bu sene yapılacak A2 ligi sayesinde 2 Takımlı bir şehirde ortalama haftada 4 maç oynanacak, Paf, DGSL vb.
İstanbul, İzmir, Ankara'yı siz düşünün.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Sanırım İstanbul,İzmir,Ankara'nın yanına Bursayıda koyabiliriz... :D

a200

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım İstanbul,İzmir,Ankara'nın yanına Bursayıda koyabiliriz... :D

Aynen, 6 Takımı var bursa'nın, bunların Paf ları falan filanda eklendi mi epey maç oluyor, İstanbul ve Balıkesir'den takviye gerekecek gibi.

sercinyo_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar formlar geldi. başvurmayan varsa mail adresini versin ben göndereyim. ingilizce kalıp cümleler ile kurtarabilirsiniz ama anlaşamama durumunda toparlayacak kadar ingilizce olsa iyi olur kanımca. Şu an tek takıldığım konu parası. az ama çokta zaman almaz sanırım. bir de uzak yerler verirler mi işin içine girmeyince çok ta belli olmayacak. ayrıca 90 dk telefonda konuşacaksınız. yedek bataryanız vs varmı diyede soruyorlar. hafiften bir şeyler de almanız gerekebilir. kulaklık, yedek batarya vs yoksa eğer. bakalım hafta sonuna kadar karar verip dönüş yapacam kendilerine. boş günlerinde ki benim cumartesi pazar boş, aktivite işte. hiç yoktan iyidir. çok zamanda almayacak.

mrhb arkadaşım formları bana atabilirmisin... bi göz atayımm ... bizim bi arkdş yapıyodu bunu..tşkkrlr...:sleeping:
e mail sercinyo_41@mynet.com

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Galatasaray'ın kapalı tribüne bilet alırsanız her hafta giderim hatta 2 kişi giderim :D

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben de mesaj attım. o*****s*****@g****.com

Son düzenleyen moderatör:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben özelden mail adresini iletenlere ilettim. bilginiz olsun.

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
neden ingilizce şartı oluyor Fransızca veya Almanca olmuyor mu?

Neyse fiyat az ama düşünecekler için ideal bence. Parasızlıktan iyidir.

fatalist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insanın ingilizce öğrenesi geliyor biz türkçe versek bilgiyi siz ingilizceye çevirseniz

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bu arada noldu , yapan varmı bu işi ?

ebubekirguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende merak ettim gerçekten bu işten para kazanan varmı.ilginç bir iş olsa gerek :)

kanal a haydi maça izleyenler bilir ordada böyle stada canlı bağlantı yapıyorlar.

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ücreti maçtan önce mi yatırıyorsunuz maçtan sonra mı? ödemeler maç başına mı yapılıyor yoksa ay sonunda ne kadar maça gittiysen o kadar mı yatıyor? Bunlar da önemli...

Arkadaşa katılıyorum bunlar önemli.
İlginç bir iş gerçekten.

Deneyen yada deniyecek olan yok mu hiç ?

cozar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşım sen kaçıncı aracısın.? bu fiatlar çok düşük. bugün 100 tl den aşağı maç yok.
arkdaşlar pek güvemenizi tavsiye etmem . birebir tanışmıyorsanız sizde pek güvenmeyin.
ben bu işi yaptım. son 2-3 maçın parasını hep takıyıorlar.. seneye adam yok değil yaa.ve bu işte hep aracılar para kazanıyor

a200

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece bu işte değil, dünya da yapılan her işte aracılar kazanır.
Maddi konuda kişi çok zor durumda ise anında bilet ve yolunu yatırıyoruz, sonra maça gönderiyoruz.Zaten belli bir yerden sonra herşey kendiliğinden gelecek. 100tl civarı gönderenlerden bir tanesinin isimini bana pm atarsan sevinirim.Yol-Bilet-İş için alınan para bu işte yaklaşık 40euro, 85TL yani. Bilki son 2-3 maç takma gibi bir durum olmaz, senin çalıştığın şirketin sana yaptığı bir yamuktur bu, insanların hepsini aynı kefeye koyar ve kimseye güvenemez isen bir adım ilerleyemessin.Muhattap olduğun kişi bir Türk ve Adı adresini herşeyi belli, sen direk Çinli, Filipinli bir şirkete güvenirsen sonucu beklediğin gibi olabilir ama burada bütün mesuliyet benimdir.
Çalışan kişi direk benle muhattap olur ve benden parasını alır, benim numaramı, adresimi herşeyimide bilir, direk benle görüşür, göz önünde olan biriyim ve Türkiye de 4 spor gazetesinden bir tanesinde Bundesliga II ve Avusturya ligi yazarlığı yapıyorum, 15-20 milyon için isimimi lekeletmem asla, kimin hakkı neyse onu alır.

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sadece bu işte değil, dünya da yapılan her işte aracılar kazanır.
Maddi konuda kişi çok zor durumda ise anında bilet ve yolunu yatırıyoruz, sonra maça gönderiyoruz.Zaten belli bir yerden sonra herşey kendiliğinden gelecek. 100tl civarı gönderenlerden bir tanesinin isimini bana pm atarsan sevinirim.Yol-Bilet-İş için alınan para bu işte yaklaşık 40euro, 85TL yani. Bilki son 2-3 maç takma gibi bir durum olmaz, senin çalıştığın şirketin sana yaptığı bir yamuktur bu, insanların hepsini aynı kefeye koyar ve kimseye güvenemez isen bir adım ilerleyemessin.Muhattap olduğun kişi bir Türk ve Adı adresini herşeyi belli, sen direk Çinli, Filipinli bir şirkete güvenirsen sonucu beklediğin gibi olabilir ama burada bütün mesuliyet benimdir.
Çalışan kişi direk benle muhattap olur ve benden parasını alır, benim numaramı, adresimi herşeyimide bilir, direk benle görüşür, göz önünde olan biriyim ve Türkiye de 4 spor gazetesinden bir tanesinde Bundesliga II ve Avusturya ligi yazarlığı yapıyorum, 15-20 milyon için isimimi lekeletmem asla, kimin hakkı neyse onu alır.

a200 iyi güzel anlatmışsın da. Hani hiç yapan yok galiba ?

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güzel teklif fakat 20 euro şaka gibi:)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Valla yapan arkadaşlar varsa söylesin.

90dk ne gibi konuşmalar olacak a200 onu biraz açabilir misin?

Eğer sürekli ağır cümleler kurulacaksa para az, ama bazı arkadaşların dediği gibi "maç normal gidiyor, sarı kartı şu gördü, gol oldu, penaltı var, maç şu kadar uzadı" gibi cümleler kurulacaksa ben Kayseri'de yapabilirim. Kayserispor ve K.Erciyessporun maçları var.

Bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.

makovad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
macları severım ama bır kusurum var zannedersem ıngılızcem yok ıngılızcesız kabul edersenız hemen yrn maclara gıdebılırım.paraya ıhtıyacım var .

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bu konuda duayen benim sanırım :)

gerekli başvuruları kardeşimle yapmıştık. Geçen gün aradılar istanbul için maç var gider misin diye, saati uymadı. Kardeşime yönlendirdim. ona verdiler. ama onu da tam maç günü iptal etmişler.. Giden var mı bilmiyorum ama henüz siftah yapamadık...