Akhun Aktosun
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Microsoft, anlık mesajlaşma yazılımı Live Messenger'ın Mac OS X işletim sistemleri için hazırladığı yeni sürümünü 2010'da yayınlayacak. Bu sürümle birlikte neler değişecek?
Microsoft, Mac kullanıcılarını kendi servislerine hazırlamaya devam ediyor. İki işletim sistemi arasından tek bir tarafı destekleyen yazılımlar artık yavaş yavaş iki platform için ayrı olarak hazırlanıyor. Bunların arasında anlık mesajlaşma yazılımı Live Messenger'ın yeni sürümü, en çok konuşulacak yazılım olacak gibi gözüküyor. Microsoft'un anlık mesajlaşma servisinin yeni sürümü, Mart 2010'dan sonra Mac platformu için hazırlanan sürümüyle yayınlanacak. Messenger for Mac 8, ilk aşamada beta sürümüyle gelecek.
Messenger for Mac 6, Mac platformunda bir hayli popüler olmuştu
Microsoft bünyesinde çalışan Mac ekibi, şu aralar yeni sürümde ses ve video desteğini yazılıma eklemek için uğraşıyorlar. Eğer her şey planlandığı gibi giderse, 2010'un ilk çeyreğinde Mac kullanıcıları, yeni Live Messenger'larına kavuşacak. Fakat Live Messenger değil, farklı bir ad ile: Messenger for Mac 8.
:: Mac kullanıcılarının Microsoft servislerine ilgi göstereceğini düşünüyor musunuz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
Microsoft, Mac kullanıcılarını kendi servislerine hazırlamaya devam ediyor. İki işletim sistemi arasından tek bir tarafı destekleyen yazılımlar artık yavaş yavaş iki platform için ayrı olarak hazırlanıyor. Bunların arasında anlık mesajlaşma yazılımı Live Messenger'ın yeni sürümü, en çok konuşulacak yazılım olacak gibi gözüküyor. Microsoft'un anlık mesajlaşma servisinin yeni sürümü, Mart 2010'dan sonra Mac platformu için hazırlanan sürümüyle yayınlanacak. Messenger for Mac 8, ilk aşamada beta sürümüyle gelecek.

Messenger for Mac 6, Mac platformunda bir hayli popüler olmuştu
:: Mac kullanıcılarının Microsoft servislerine ilgi göstereceğini düşünüyor musunuz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net