M5A97 R2.0 ile M5A97 EVO R2.0 Arasında Ne Fark Var?

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Arkadaşlar bu iki anakart arasında 50TL fiyat farkı var, EVO daha pahalı, benimde gönlüm EVO'dan yana. İdareten 1-2 ay Athlon II X2 250 işlemci ile kullanacağım, RAM olarak da, Kingstons 4x2 8GB 1600MHZ Hyperx alacağım bugün, yardım eder misiniz?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
En ucuzunu alman yeterli olacaktır. Hatta gigabyte ya da msi daha ucuz ise onu al 970 çipset için. Ekstra ücretin sana bir artısı olmayacaktır ;) MSI970AG46 gönül rahatlığı ile önerebilirim, 6100 ile kullanıyorum. Ramler ise süper seçim ;)

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
En ucuzunu alman yeterli olacaktır. Hatta gigabyte ya da msi daha ucuz ise onu al 970 çipset için. Ekstra ücretin sana bir artısı olmayacaktır ;) MSI970AG46 gönül rahatlığı ile önerebilirim, 6100 ile kullanıyorum. Ramler ise süper seçim ;)

Asus'dan başka marka düşünmüyorum, yıllardır tek kullandığım marka ve memnunum. 1-2 ay sonra 6350 veya 8350 işlemci de alacağım için anakart ileriye dönük olsun istiyorum biraz. SATA III, DDR3 ve USB 3 önceliğim, SSD SATA III ama anakartım SATA 2 tam verim alamıyorum. Malum 800mhz DDR2 ram'de yeterli olmuyor artık.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-m5a97-le-r20-amd-970-2133mhzoc-ddr3-soket-am3-atx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd304062&categoryId=152#Gorseller

Aslında şunu gördüm fiyatı iyi gibi, EVO ile arasında bakır soğutucular dışında pek fark yok gibi.

USB-DDR3 1866MHZ-SATA 3 hepsi var ne dersiniz?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sata 3 , DDR3 ram bunların hepsi standart artık hepsinde var. Hepsiburada da olanda kuzey köprüsü soğutuculu değil. Grafik anlamında çok ısınma da yine de soğutu olmasını tercih ederdim. Bu bağlamda vatan bilgisayarınkiler daha mantıklı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
nasıl sadece soğutucu farkı var? evo 7.1 kanal ses kartı var.
v2-62236_medium.jpg

evo daha iyi.
Bilgisayar_2799768.jpg

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18

evo daha iyi.
2'sinde de 8 kanal desteği mevcut evet, ses modüllerinde de fark var. Ancak anakart üstündeki ses kartına yatırım yapmak yanlış. Evo tabiki daha iyi bir kaç oyuncağı da var ekstra ancak 50 liralık değil

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
v2-62236_medium.jpg

evo daha iyi.
Bilgisayar_2799768.jpg

Evet ses önemli sayılır, soğutma farkı var, belki 1-2 ekstra özellik daha vardır.

2'sinde de 8 kanal desteği mevcut evet, ses modüllerinde de fark var. Ancak anakart üstündeki ses kartına yatırım yapmak yanlış. Evo tabiki daha iyi bir kaç oyuncağı da var ekstra ancak 50 liralık değil

7.1 ses ve bakır soğutucular zaten 50TL'lik bir fark yaratır bence.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Evet ses önemli sayılır, soğutma farkı var, belki 1-2 ekstra özellik daha vardır.

7.1 ses ve bakır soğutucular zaten 50TL'lik bir fark yaratır bence.
İkisi de 7.1. Onlar da bakır değil alloy. Senin için yaratıyorsa tabiki al istediğini ancak 50 liraya 2 tane fan alman daha iyi o asla farketmeyeceğin bilmeyeceğin ayrıntılar karşısında.

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
İkisi de 7.1. Onlar da bakır değil alloy. Senin için yaratıyorsa tabiki al istediğini ancak 50 liraya 2 tane fan alman daha iyi o asla farketmeyeceğin bilmeyeceğin ayrıntılar karşısında.

EVO daha ileriye dönük bir kart gibi geliyor bana

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bilgisayar_2799768.jpg

bunda 5.1 var gibi gözüküyor.

timur27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple iPhone 6 iOS 8 ile Çıkardı Ağustos / Eylül ayında iki versiyonu , iPhone 6 4.7 Release Onaylandı ?
Apple bildirildi Eylül amiral gemisi telefonu serbest olacak . Ne daha önce görünüyordu spekülasyon artıkgün gerçekçi görünür . 4.7 - inç modeli ve 5.5 - inç varyantı : Son haberlere göre , Apple gerçekten deiPhone 6 iki versiyonunu yayınlayacak . Iki varyant sadece bir sonbahar serbest bırakılması için zaman üretim bildiriliyor . Apple zamanında bunu yapabilir miyim ?

Şirketin sicili göre , ana ürün bültenleri her sonbaharda etrafında gerçekleşecek . Japonya'da günlük iş lider , Nikkei Eylül etrafındaiPhone 6sürümü hakkında bildirdi . Hiçbir kaynaklar belirtilmiş olmasına rağmenRaporda ayrıcaiki ekran seçeneği vurguladı .

Rapor Apple yüksek çözünürlüklü kristal ekranlarıntemini için , Japon elektronik şirketi Sharp ile birlikte çalışan kaydetti . Apple ayrıca Güney Kore ve Japonya ekranda LG Display gibi diğer şirketler ile collobarating olmuştur . Ayrıca , Tayvan'ın Commercial Times Taiwan Semiconductor Manufacturing Co Apple cipssonraki set için yapımları başlangıcı hakkında bir rapor daha önce bu Mart yayınladı.

Bu ortaklıklar veya işbirliklerinin tüm AppleiPhone 6 dahil olmak üzere cihazlarıngelecek sürümleri için yapımları Ramping öneririz . Mevcut iPhone 5 serisi son Eylül 2012 çıktı . Yenilenen hattı , iPhone 5'ler ve iPhone 5c , geçen yılaynı dönemde çıktı . Analistler Apple'ın yakın zamanda uzak bu zaman çizelgesi saptırmak değil inanıyoruz .

Önceki raporlara göre ,iPhone 6 ince gövdesi , yüksek piksel yoğunluğu ekran ve daha iyi bir işlemci ile gönderecektir . Aynı şekilde , aynı zamanda TSMC ve Samsung hemakıllı telefon içinyeni " A8 " çip üretmek için sözleşmeli olduğu daha önce bildirilmiştir. A8 işlemci 2.6GHz hızında benzer bir 64 - bit yapısını takip edecektir .

IPhone 6 için diğer rapor özellikleri pixel yoğunluğu , 8MP kamera , çerçeve ücretsiz ekranı veiOS için 8 Ultra - Retina ekran sunan 389ppi içerir . Yapıştır dergisine göre ,iOS 8muhtemel bazı özellikleri şunlardır :

Toplu Taşıma Dostu Apple Haritaları
Spor Odaklı HealthBook
Bireysel App olarak iTunes Radyo
Önizleme ve Metin Düzenleme özellikleri

AppleiPhone resmi duyuru yapmak için henüz

international business time tech kaynak:

açtığım konu hakkın da düşüncelerinizi bekliyorum:)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
üstteki mesajın konuyla ne alakası var? evo daha iyi.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
EVO daha ileriye dönük bir kart gibi geliyor bana
Anakart çıkış tarihini bilmem ancak bulldozer altyapısını kullanıyor. Bu da 4-5 senelik bir sistem. Bunun intelde karşılığı olan Sandy Bridge üstüne 2 nesil geldi. Yani zaten sistemin şuan bile eski. O yüzden para bağlamanı istemem.

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Evo'yu aldım arada ki az farkı pişman olmamak adına verdim. Yardım için teşekkür ederim.