Günlük işlerde kullanan biri için hangisi daha iyidir? M51 iyi ama note 10 lite a çıkmaya gerek var mı?
Alacak kişiye realme 7 pro dedim sadece samsung dedi.
M51 yeterli bana göre bataryası iyi kamerası iyi günlük işlerde kullanım için yeterli olacaktır.Günlük işlerde kullanan biri için hangisi daha iyidir? M51 iyi ama note 10 lite a çıkmaya gerek var mı?
Alacak kişi videodan beklentisi çok fazla ise Note 10 lite daha iyi bir tercih olur.Video çekmiyorsa tarayıcı,sosyal medyada takılma, WhatsApp konuşmaları için M51 yeterli olur diye düşünüyorum.Günlük işlerde kullanan biri için hangisi daha iyidir? M51 iyi ama note 10 lite a çıkmaya gerek var mı?
M51 yeter o zaman.Alacak kişi videodan beklentisi çok fazla ise Note 10 lite daha iyi bir tercih olur.Video çekmiyorsa tarayıcı,sosyal medyada takılma, WhatsApp konuşmaları için M51 yeterli olur diye düşünüyorum.
M51 Yeter batarya kamerası baya iyi. yeterli
Evet bu kötü bir özellik.M51'in en büyük dezavantajı kalın ve ağır olması bu sorun değilse M51 alsın. Günlük kullanım için yeterli.
4 yıl gider bence M51.Günlük kullanımda pek fark olmaz ama Note 10 Lite'ın birçok artısı mevcut. Özellikle de uzun kullanım istiyorsa Note 10 Lite tercih edilmeli.
M51Günlük işlerde kullanan biri için hangisi daha iyidir? M51 iyi ama note 10 lite a çıkmaya gerek var mı?
Ya da realme 7 pro
M51
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da realme 7 pro
M51 Günlük İşler İçin Yeterlidir Çok Yoğun Ugraşan Birisi İçin Note 10 Lite Tavsiye Ederim Kalemi Ve S9 Serisinin Amiral Gemisi İşlemcisi İle Harikalar Yaratır Kişiye Bağlı Bir Tercih Ama Sadece Günlük İşler İçin M51 Memnun EderGünlük işlerde kullanan biri için hangisi daha iyidir? M51 iyi ama note 10 lite a çıkmaya gerek var mı?
Mi Note 10 Lite?Şimdi de M51 i beğenmiyorlar kalın ve ağır diye.
A71 i beğenmişler ısrarla o alınmaz dedim.
Oppo reno 4 dedim ama oppo falan yeni marka dediler ikna edemedim.
A71 güzel diyorlar. M51 i çok beğenmediler.
Yok ya hiç güvenmezler xiaomi ye. Ben de alınması taraftarı değilim.Mi Note 10 Lite?
Galiba illa samsung istiyorlar ya da bilindik marka falan o yuzden a71 almayip bütçeyi arttırıp galaxy note 10 lite almasini öneririmŞimdi de M51 i beğenmiyorlar kalın ve ağır diye.
A71 i beğenmişler ısrarla o alınmaz dedim.
Oppo reno 4 dedim ama oppo falan yeni marka dediler ikna edemedim.
A71 güzel diyorlar. M51 i çok beğenmediler.
Yani m51 daha f/p ürünü ama günlük işlerde yeterli olacaktir pili zaten çok iyi kamerasıda tatmin edecektir bunu bir m31 kullanıcısı olarak söyluyorumGünlük işlerde kullanan biri için hangisi daha iyidir? M51 iyi ama note 10 lite a çıkmaya gerek var mı?
M51 yeterli.Günlük işlerde kullanan biri için hangisi daha iyidir? M51 iyi ama note 10 lite a çıkmaya gerek var mı?