M4 Aqua almalı mıyım?

harun gk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 1000 lira bütçem var. Şuan için aklımda M4 Aqua var. Bu telefon nasıldır? Ama hafızası aklımı karıştırıyor. Android 6 ile hafıza sorunu ortadan kalkacak diyorlar fakat kesin mi bilmiyorum.

M4 Aqua'yı alsam pişman olur muyum? Oyun oynarım ama fazla değil. Yüksek hafızalı oyunlarda yüklemem.Belki 1 tane. Kafam karışık ne yapmalıyım? Aklımda HTC Desire 626, Sony Xperia C4 de var. Sizce hangisini almalıyım?

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanıyorum hafıza dışında sorun yok şarjı çok iyi eğer 6.0 ile direk sd karta uygulama kurma desteği gelirse süper olur telefon

harun gk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanıyorum hafıza dışında sorun yok şarjı çok iyi eğer 6.0 ile direk sd karta uygulama kurma desteği gelirse süper olur telefon

Aynen hafıza sorunu Android 6 ile çözülürse alacağım. İlk aldığınızda ne kadar hafızası vardı?

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Hafıza çok sorunlu bence lenovo p70 yada Gm 4g ye falan bak. C4 te olabilir karar senin

harun gk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen hafıza sorunu Android 6 ile çözülürse alacağım. İlk aldığınızda ne kadar hafızası vardı?
3.97 nin tamamını kullanabiliyor muydun? Bazı yerlerde 1.26 veya 2 gb yazıyor. 2 gb sinide arayüz flan kullanıp kullanmaya yaklaşık 2 gb filan kalıyor gibi yazılar gördüm. Eğer 3.97 yi kullanabiliyorsak bana yeter aslında.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hafıza çok sorunlu bence lenovo p70 yada Gm 4g ye falan bak. C4 te olabilir karar senin
C4 te daha yakın duruyor dediklerin arasında ama ilk tercihim hafıza sorunu olmazsa (Android 6 ile birlikte) m4 Aqua. Saolun.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bende kalan hafızayı 1.26 gb diye biliyorum

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İçine yükledikleri uygulamalar falan yiyor ama 2 civarı birşey kalıyor

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
m5 de bekleyebilirsin yakında cıkıcak.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
2.9 GB fix kalıyor diye biliyorum. Artı eksi olabilir biraz

sadık26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarjı nasıl çok iyi ya?bunu rakamlarla biraz açarmısın.bu şekilde yorumlar yüzünden aldım bu telefonu.şarjı hiç iyi değil hiç.yada benim telefonum mu farklı?

şarjı nasıl iyi,ne kadar iyi.biraz rakam verirmisin arkadaşım?bende diyorum ki şarjı hiç iyi değil.şunu denermisin.gece uyurken ful batarya ile stamina moduna al ve uyu bakalım 8 saatte beklemede % kaç düşecek?bende 7 buçuk saatte % 10 düştü.

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şarjı nasıl çok iyi ya?bunu rakamlarla biraz açarmısın.bu şekilde yorumlar yüzünden aldım bu telefonu.şarjı hiç iyi değil hiç.yada benim telefonum mu farklı?

şarjı nasıl iyi,ne kadar iyi.biraz rakam verirmisin arkadaşım?bende diyorum ki şarjı hiç iyi değil.şunu denermisin.gece uyurken ful batarya ile stamina moduna al ve uyu bakalım 8 saatte beklemede % kaç düşecek?bende 7 buçuk saatte % 10 düştü.
Evet stamina modunda sıkıntı var fark ettim ama beni rahatlıkla idare ediyor ve sabaha kadar 3 yada 4 düşüyor.