gözlüklüçocuk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Arkadaşlar eledim eledim en son bu 2 telefon arasında kaldım , biliyorum bu fiyat bandında işlemci olarak daha iyi performans veren cihazlar var ama ben oyun oynamadığım ve daha çok Youtube sosyal medya ve whatsapp ağırlıklı kullandığım için telefonu en mantıklı seçenekler bunlar kaldı . Bu iki cihazda da m31 in bataryası 6000mah olması beni çok heycanlandırıyor cidden çok iyi ama çok uzun sürede doluyor diğer yandan exynos 9661 işlemcisi Realme xt nin Snapdragon 712 si karşısında biraz geride kalıyor. M31 in parmak izi okuyucu arkada ve arka kasa plastik böyle eksileri var, realme XT hem görünüm olarak daha hoş gibi gorilla glass 5 var ön arkada , işlemci snapdragon 712 exynos dan daha iyi , ekranda parmak izi okuyucusu var , ne biliyim daha cazip geliyor Realme Xt ama 2000mahlık batarya farkı düşündürmüyor değil , birde tabi Ülkemize daha yeni yeni giriş yapan bir marka , güven oda ayrı bi endişe verici servisi ve güncellemeler vs konusunda , bilmiyorum çok kararsızım , bu batarya tarafı özellikle kafamı kurcalıyor , günlük ortalama kullanımda bu batarya farkı çok olur mu , realme xt bu eksik batarya kısmını hızlı şarjla kapatır mı ? Sizin tercihiniz ne olurdu nacizane fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum , tabi bunları 2-3 senelik bi uzun süreç için değerlendirirseniz sevinirim , şimdiden teşekkürler