M2 SSD ve Vida sorunu

WeSTReeT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba.
Lenovo IdeaPad L340-15IWL 81LG010WTX Marka-Model Bilgisayarıma M2 SSD aldım ve bu yeni SSD'ye windows kurmak istiyorum.

Sıkıntım ise şu:

Aldığım M2 SSD ile herhangi bir vida veya aparat gelmedi ve ben halen bilgisayarın m2 SSD montajını yapmış değilim. Acaba bu SSD'yi aldığım şirketle alakalı bir sorun mu yoksa ben lenovo bilgisayarı aldığımda M2 SSD montajı için gerekli vidanın anakarta monteli veya ekstradan bana temin edilmesi mi gerekiyor anlamış değilim.
NOT: Normalde masaüstü bilgisayar için anakart alınca eksta poşette m2 ssd montajı vidaları veriliyor veya anakarta takılı şekilde geliyor.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
M2 SSD'ler için standart kutu içeriğinde vida veya tornavida çıkması zorunlu değil. Markaya göre değişir.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Peki ya bunu dışarıdan temin etmek mümkün müdür ve kullanılan tornavida modeli nedir?
kardeşim çok önemli bir mevzu değil o vidanın içinden kablo falan geçmiyor herhangi sokete uyan bir vida ile montajını gerçekleştirebilirsin.

RedXq0

Asistan
Reaksiyon puanı
240
Kendi Laptopunuzun içindeki hdd/ssd nin vidalarını kullanamaz mısınız?

WeSTReeT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi Laptopunuzun içindeki hdd/ssd nin vidalarını kullanamaz mısınız?
şu an sabit sadece 1tb hdd mevcut ve herhangi bir zarar vermemek adına hdd ye bağlı olan vidaları kullanmak istemiyorum. Bu durumda sadece M2 SSD mobtajı için gerekli olan vida modelini numarasını bilmem yeterli.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
şu an sabit sadece 1tb hdd mevcut ve herhangi bir zarar vermemek adına hdd ye bağlı olan vidaları kullanmak istemiyorum. Bu durumda sadece M2 SSD mobtajı için gerekli olan vida modelini numarasını bilmem yeterli.

Inox A2-70 Paslanmaz Bombe Baş Flanşlı İmbus Civata

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Fotoğraf yakın çekim, alırken sorun alacağınız yere.