M.S.Office 365

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Office 365'i ücretsiz denemek isteyenler bulut bilişimi merak edenler ingilizce olarak şimdilik Türkiye için hizmet veriyor.
Arama yapmadım ama umarım verilmiştir.

http://www.microsoft.com/tr-tr/office365/online-software.aspx?WT.mc_id=MSCOM_TR_TR_O365Try_Launch

Profesyoneller ve küçük ölçekli işletmeler için
Bu plan, 25'ten az çalışana sahip ve şunları isteyen kurumlar için tasarlanmıştır:
  • BT çalışanı yardımı gerekmeksizin kolay kurulum
  • E-posta, takvim, anlık mesajlaşma, video konferans ve belgeler üzerinde birlikte çalışma
  • Word, Excel, Powerpoint ve OneNote'un çevrimiçi sürümleri
Ücretsiz deneyin

Orta Ölçekli ve Kurumsal İşletmeler için
Bu plan, Profesyoneller ve küçük işletmeler için sunulan özelliklerinin yanı sıra şunları isteyen her ölçekteki kurum için tasarlanmıştır:
  • Gelişmiş BT kontrolü, gelişmiş e-posta arşivleme ve Active Directory entegrasyonu
  • Office Professional Plus masaüstü paketine abonelik
Ücretsiz deneyin

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evet özellikle Exchange Online ve Lync Online özellikleri çok güzel bir şekilde entegre edilmiş. Ama tabi fiziksel olarak kullanılmasından yanayım şu an için ben :)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
microsoft çok kapsamlı birşey yapmış.kesinlikle deneyin.ilk başta biraz para harcatıyor ama daha sonra karşılığını alıyorsunuz.gerçi şuan için sanırım nisana kadar ülkemizde ücretsiz.office 365 tanıtıldığı zaman fiyatlar belli olacakmış.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu Cloud olayı sanırım 3 yada 4 sene evvelinden projeye başlanmıştı. O zaman nedir ne değildir derken şimdi office uygulamalarına kadar gelmiş. Hatta IPhone telefonlarda da backup sistemi olarak Apple Cloud database özelliğini sunuyormuş. Çok müthiş bir gelişme.

Office 365 i denemenizi tavsiye ederim. Ben Exchange Online'i denedim, Interface gayet basit ve kullanışlı yapılmış.