Lys sayisal tercih [ yardim !! ]

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben mf4 puan türünde 96 bindeyim.

Mühendislik olarak kafamda 4 seçenek var yardımcı olun lütfen arkadaşlar...

1- İnşaat Müh.

2- Makina Müh.

3- Elektrik elektronik Müh.

4- Deniz ulaştırma işletme Müh.

Bu meslekler arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım , hangisi daha çok gelecek vaadeder ??

Ve bi sorum daha var teknoloji fakültesinde okuyanlar için sorun olabilirmiş. Yani davalıkmış bu konu , teknisyen olarak mezun olma durumumu ne varmış. Bu konuda sıkıntılar okudum . bu konu hakkında da bilgisi olan ?

Yardımcı olan arkadaşlar için şimdiden çok teşekkürler..:hammer:

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 100 binlerdeyim makina yada elektrik elektronik dusunuyorum bu ikisinin kapsamli ve onunun acik oldugunu duyuyorum cevremdeki egitimcilerden

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Teknolojiye gitme. Ekeltrik ekektronik düşün. Puanının yetmesine göre iö düşün. Sadece başlangıçta harç parası fazla o kadar. Diplomanda iö yazmayacak. Yani otuz bin sıralama kâra geçersin

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dava olayı hakkında şöyle bir şey görmüştüm

3a4ba80a9456d0e2ff100680171c544786c97753

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar inşaatı daha çok isterdim fakat 96 binde pek üniversite yok , makina da ise aydın adnan menderes üniversitesi ingilizce öğretimi tutuyor gibi , elektrik elektronikte de çok seçenek yok gibi . Ama aklıma takılan bi şey var makina ve elektrik elektronikte daha çok beceri ilgi gerekiyor gibi ya bana göre değilse , yapamaz veya sevemezsem ? İş imkanı ne durumdadır ne dersiniz ?