Lyrics videosundan telif yer miyim?

iceteaseftalioglu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
Selamlar,bugün bir şarkı için lyrics videosu hazırladım,ancak şunu merak ediyorum,ben bu videoyu yüklersem telif yer miyim?Telif yememek için bazı yöntemler var mıdır?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Selamlar,bugün bir şarkı için lyrics videosu hazırladım,ancak şunu merak ediyorum,ben bu videoyu yüklersem telif yer miyim?Telif yememek için bazı yöntemler var mıdır?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Büyük kanallar için bir sorun oluşturmuyor, muhtemelen küçük kanallar için de sorun olmayacaktır.
Video arkasına hangi şarkıyı yazarsanız yazın, sonuç olarak YouTube şarkı bilgisini gösteriyor. Bir sorun teşkil etmeyecektir çok yüksek ihtimalle.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Eğer şarkının telif hakkı varsa yersiniz, mümkün olduğunca telifsiz şarkıları tercih edin.

willkommen

Asistan
Reaksiyon puanı
156
Bir zamanlar benim de metal müzik gruplarının lyrics videolarının olduğu kanalım vardı. 7.ay sonunda 32 şarkıya birden telif geldi ve kanalım kapandı. O kapanan kanaldan bir şarkıyı abonelerden birisi kendi sayfasına yüklemiş, bir o şarkı var şuan Youtube'da.