Lütfen yardım hayat memat meselasi

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar ben pc ye format attım ama bende iki tane harrdisk bulnuyor biri 80 gb lık biri 160 gb lık pc biraz yavaşlamıştı format atayım dedim sonra benimki c d e f den oluşuyor 2 tane hdd olduğu için.şimdi ben 2 harddiski çıkardım yani e ile f yi sonra c ile d ye format attım tekrar 2 harrdiskin kablosunu taktım.nolur nolmaz diye şimdi 2 .yede format atarım diye taktım ana bi baktım e de hiç bişey yok ama format atarken 2.hdd yi çıkarmıştım.içindekiler nereye gitmiş olabilir.geri getirebilrimiyim.geri getirmek için bi program varmış herhadle.nolur yardım orda çok büyük arşivlerim vardı en az 10 yıllık diyebilirim ne olur yardım pls şu an yazarken bile ağlıyorum:sorry2::helpsmilie:

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgiler silinmemiştir istersen kaploların yerini tekarar değiştir belki uyumsuzluk vardır.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bilgiler silinmemiştir kesinlikle en kötü ihtimalle bir bilgisayarcıya götürürsün onlar bişeyler yaparlar

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
malesef arkadaşlar baktım kablolardada bi sorun yok ben anlamadığım şu e dekiler silinmişte f dekiler neden silinmedi.format atmadan önce kabloları çıkarmama rağmen silinmiş yardım pls:helpsmilie:

Mss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hdd yi başka bir pc ye tak birde öyle dene.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Bu aralar bu sorunlardan bahsediyor herkes oynamayın hard diskinizle :)

M.Karayilan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef arkadaşlar baktım kablolardada bi sorun yok ben anlamadığım şu e dekiler silinmişte f dekiler neden silinmedi.format atmadan önce kabloları çıkarmama rağmen silinmiş yardım pls:helpsmilie:
tahminime göre yanlış format gibi gözüküyo veyahut hardiski kasa çalışır halde çıkarttıysanveriler oradanda kayıpolabilir

patlicanmusakka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önce sakin ol. Bilgilerin sildiğin harddisk i ikincil disk olarak bilgisayarına bağla üzerine herhangi birşey kurup silme diske başka müdehalede bulunma. İkincil disk (slave) bağlantı yaptıktan sonra. Eraser - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com - ve eDATA Unerase Personal Edition - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com - adreslerinden indirebileceğin yazılımlar ile kurtarmayı deneyebilirsin.

Not: Verilerin gerçekten önemliyse veri kurtarma işini profösyenel olarak yapan firmalardan yardım alabilirsin.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bunun tek ve kesin bir çözümü var sen onu bir bilgisayarcıya götür:D

Sabotaj güzel yanıt eh sırf muhabbet değil mi şu hardiski çıkarayım bakalım nasılmış neymiş acaba fırlatsam ne olur:D

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
teşekkürler arkadaşlar önerdiğiniz yöntemleri deniycem olmazsa bilgisayarcıya götüreyim