Yardım Lütfen okuyunuz

gurkanpmk34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar şuan çalışıyorum 18 yasindayim evde durumlar sıkışık benimde durumum sıkışık kredimin zamanı geldi ödeyemiyorum telefon faturasınida işyerinden avans Alicam ama oda haftaya kadar bekletiyor kredinin son ödeme tarihi yakında zaten kredimi geciktirdigim için bankalarda kredi vermiyor borç alabileceğim biyer varmı yada bana yardım edip borç vericek bı abi varmı acaba bunu okuduğunuz için teşekkürler umarım yardımcı olabilirsiniz

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,276
1-senin borç durumundan ailenin haberi varmı,aileni bilgilendirmen iyi olur,yoksa kendi başına işin içinden çıkamazsın,sakın bilmediğin kimselerdende borç alma hayatın zehir olur
banka borcunu çok gecikirse eve uyarı kağıtları gelir,ailenle görüşmeye bak

2-bak en doğrusu iş yerinde esas yetkili kımse onunla konuş, durumunu izah et,verirlerse 1 aylık maaşını önden almaya bak (avans durumunu biliyorum,ama sen genede konuş anlat)iş yerinde seni tutuyorlarsa yardımcı olabilirler,eğer tamam yardımcı olalım derlerse ,acil olanı yatırırsın
ama yok,senin borcun bizi ilgilendirmez ,borca girerken bizemi sordun şeklinde laf edip,tavır alırlarsa ,borcunu ödeyebilirsen,o işyerinde kimseye söylemeden kendine yeni iş ara,yeni yeri bulmaya bak