Lütfen fikir verin

auakingboss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, benim Youtube'da bilgi içerikli 1.5k takipcili bir kanalım var. Ben bu kanalım için, Onedio tarzı, tamamen özgün içerik gireceğim bir website oluşturmak istiyorum ancak çok kararsızım. Bir tarafım "site tutarda youtube kanalın çok gelişir" diyor, bir tarafımda "tutmazsa mal gibi ortada kalıcam" diyor. Ne yapmalıyım? :(

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bence youtubedan devam et siteyle uğraşmak daha cok vaktini alır

kirlangicgibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Onedio gibi bir web sitesi tutturman çok zor kardeşim, gerçekler var doğruyu konuşalım. Siteyle her gün ilgilenmen ve daima sıkılmadan aktif olarak yazan geniş bir yazar kadronun olması şart. Özellikle kültür sanat alanında içerik üretmek hem meşakatli hemde rekabet oranı yüksek.
kültür sanat

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Onedio gibi bir web sitesi tutturman çok zor kardeşim, gerçekler var doğruyu konuşalım. Siteyle her gün ilgilenmen ve daima sıkılmadan aktif olarak yazan geniş bir yazar kadronun olması şart. Özellikle kültür sanat alanında içerik üretmek hem meşakatli hemde rekabet oranı yüksek.
kültür sanat
Aynen video sitesi kur daha iyi bence oyle degil mi?;)

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
1.5k lık sayfa için web sitesi kurarsan ilgi çekmen zor olur, sen youtube'a yoğunlaş kendini geliştir yap bi 50-60 bin takipçi sonra istersen site de açarsın

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
1.5k lık sayfa için web sitesi kurarsan ilgi çekmen zor olur, sen youtube'a yoğunlaş kendini geliştir yap bi 50-60 bin takipçi sonra istersen site de açarsın
Aynen küçükten başla büyüğe doğru.;)